Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NYÍLT LEVÉL Szigetszentmiklós Polgármesterének: Nem az igazmondó civileket kell bántani, hanem a 3,5 milliárdos TAO stadion bedöléséért felelős párttársát kellene még Szigetszentmiklósról is kitiltani!

2018. augusztus 09. - Buckai Szövetség Egyesület

NYÍLT LEVÉL SZABÓ JÓZSEFHEZ, SZIGETSZENTMIKLÓS VÁROS POLGÁRMESTERÉHEZ!

 

Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

Miközben nem tudom mennyi értelme van egy olyan Polgármesternek bármit is írni, akinek hivatali ideje alatt a rábízott város folyamatosan meglátásunk szerint pusztul engedje meg, hogy az alábbi észrevétellel éljek Ön felé nyílt levél keretében:

 

Polgármester Úr!

 

Tapasztalataink szerint Önnek mindenki ellenség, aki Önnel nem ért egyet vagy Önt érdemtelenül nem dicséri meg, főként ha azok a városról sokat tudnak, nagy csatornát fognak fel és főként, ha civilek! De kérem vegye elő racionális énjét és gondolkozzon velünk együtt egy picit:

 

Szigetszentmiklós város szempontjából ki a rosszabb? Az, aki nem ért Önnel egyet és az igazat megmondja vagy az a párttársa, amely a helyi futball klubbot bedöntötte, s egy egy milliárd forint értékű Önkormányzati telket egy 3,5 milliárdos el nem készült beruházással, egy Stadion torzóval tönkre tett? Az  a rosszabb, hogy valaki rávilágít Ön és testülete meglátásunk szerinti buta döntéseire vagy az, aki miatt az egész ország fogja a fejét?

 

Polgármester Úr!

 

Mit mond Ön azoknak a szülőknek, akiknek gyermeke már nem tud focizni ebbe a futball klubba, mert mind az Egyesület, mind a Kft felszámolás alatt van? Azt mondja, hogy rendben van? Ha felteszi valaki azt a kérdést, hogy ez hogyan történhetett meg egy olyan városban, melyet elvileg Ön vezet, akkor mit mond erre? S ha felteszik azt a kérdést, hogy ez az ember az Ön párttársa, Önkormányzatának legfőbb döntés előkészítő bizottságát, a gazdasági bizottságot vezeti és akkor Ön eszerint értékközösséget is vállal vele, akkor mit mond erre? Mit mond a sok alvállalkozónak, akik kifizetetlenek? Vagy ők a munkájukért pénzt nem érdemelnek és Becz Péter, aki saját bevallása szerint elszámolta magát a jó ember? Hogy számolta el magát egy 1990 óta négy éves megszakítással folyamatosan a testületben ülő, számtalan költségvetést elfogadó ember?

 

Tudja Polgámester Úr! Ha igazán végig gondolná ezeket, akkor rájönne, hogy nem azok hoznak Önre szégyent, akik elmondják mit hol és hogyan rontott el és tett tönkre, hanem azok, akik ekkora szégyent hoznak, mint az SZTK botrány Szigetszentmiklós városra és az Ön fejére! És Ön nem szól semmit? Nem lép semmit? Ön ezt elnézi? Ezt az embert ilyen események után egyáltalán az Önkormányzat épületébe beengedi? Egyáltalán köszön neki? Polgármester Úr! Az ilyen tett az érték?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7514171231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mária Gacsályiné Nagy 2018.08.10. 01:38:33

Utána kellene nézni,hány U 12 -es távozott.És milyen edzők voltak,és az edzés szabad foglalkozásból állt!

Buckai Szövetség Egyesület 2018.08.11. 08:00:05

Kedves Mária!

Rendben! Köszönjük a tippet! :)

Üdvözlettel:
Buckai Szövetség Egyesület
süti beállítások módosítása