Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

VÉLEMÉNY CIKK: A Bunkó nyaralás margójára! - 2013 óta évi 50 milliójával 300 milliót kaptak csapadékvíz elvezetésre! Ebből semmi nem látszik a városon! Az víz alatt van! Ráadásul mikor mi úszunk, akkor a felelős vezetők nyaralós képeket posztolnak!

2018. július 21. - Buckai Szövetség Egyesület

Az ember hosszú munka után megérdemli, hogy nyaraljon, kikapcsolódjon, élményt szerezzen és rehabilitálódjon! De mi van, akkor ha nem volt semmilyen munka? Mi van, akkor ha elment évi 50 millió, azaz eddig 300 millió csapadékvíz elvezetésre, s abból nem látszik semmi se? Mi van, akkor ha valaki ilyenek mellett nyaral, s mikor egy város úszik nem egy helyen az óceán nagyságú vízben és a kaki árban, aközben az azért felelős cég vezetője különböző, olykor luxus nyaralásokról képeket posztolgat? Rendben van?

 

Aki a Buckai Szövetség Egyesületet ismeri az tudja, hogy senkitől nem sajnáljuk a nyaralást, a kikapcsolódást! Mitöbb olykor az utazótól élmény képeket kérünk, hogy láthassuk milyen csodák vannak még a világba, amit másként úgysem láthanánk! Ha pedig mi jutunk egy-egy  csoda helyre mi is megörökítjük és mi is a szépséget, a szép helyet és élményeket bemutatjuk! Csakhogy mi és oly sokan dolgozunk! Ha nyaralunk és kikapcsolódunk, akkor előtte alkotunk! Hiszünk abban a szellemben, hogy pihenés, jutalom és kikapcsolódás csak a jó munka után jár az embereknek!

 

De jó munka, amikor valaki csapadékvíz elvezetéséért felel, mint az ÉCSVCS Kft és csapadékvíz elvezetés Szigetszentmiklós városában nincsen? Jó munka, hogy annyira kritikus a helyzet, hogy csak a Thököly úton kék nagy csuklós busz fordult vissza a víz nagyságát látva, hogy biza ő nem megy bele abba, mert mi van, ha benne ragad? Ez a jó munka? Ez az, ami után luxusnyaralás és jutalom jár? Vagy ez más? Ez a nettó pofátlanság és az arcátlan bunkóság?

 

S ami még durvább, hogy ezek után még neki áll feljebb! Még ő érzi, hogy ha megszólják ezért, akkor ő a megsértett fél! Azok nem megsértettek, akiknek az ár miatt úszik a kertje minden esőzés idejében? Azok nem megsértettek, akiknek a kaki a szintén kezeletlen csapadékvíz elvezetés és az egyáltalán nem zárt szennycsatorna rendszer miatt úszik a kertjébe akár fertőzést is kapnak? Ők nem sértettek? Ez rendben van?

 

Vagy az ÉCSVCS Kft ügyvezetője nem érti és nem látja át, hogy mi ebben a probléma, mert nem Szigetszentmiklóson él és nem az ő bőrére megy, ahogy a BÁRMIT BEVÁLLALÓ ügyvédje sem?

 

Persze minden embernek kell ügyvéd! Még egy ÉCSVCS Kft színvonalú embernek is, meg persze azt is láttuk a TV-be, hogy valaki a tömeggyilkosokat is védi, de azért ehhez gyomor kell! Szerintünk ezt érdemes átgondolni mielőtt valaki ügyvédnek megy vagy ügyet vállal! Érdemes elgondolkodni, hogy mi az ami még igen, és mi az ami már nem!

 

Vajon ha kitör egy járvány a kezeletlen szennyvízzel is keveredő csapadékvíz elvezetés miatt és ne adja Isten emiatt még emberek is meghalnak, akkor mit fog mondani az ügyvéd? Azt, hogy nem történt semmi? Ügyfelével minden rendben? S mit fog tenni a szemtelen, a csapadékvíz elvezetésére kapott pénzzel elszámolni képtelen ügyvezető? Akkor is a luxus nyaralásairól posztolgat képet arcátlan és szemtelen módon? Akkor is kirakja, hogy a gyermeke kenegeti őt Görögországba? Úgyhogy persze a gyermek semmiről sem tehet, az aranyos és ártatlan, de az apja mérhetetlenül arcátlan és szemtelen!

 

Egy szó, mint száz! Minden dolgos, szorgalmas és értékes embernek jó nyaralást! Ha teheti akkor akár föld körüli utazást, de az ilyen ÉCSVCS ügyvezetője félék, ha komolyan gondolják, hogy azt csinálják, amit és ahogy eddig tettek vagy nem tettek, akkor szerintünk pihenjenek máshol és másképpen! Szerintünk az ilyen embereknek a pihenését  meg kell oldani jól zárt és őrzött helyen, mégpedig jó sok időre!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8914127073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása