Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Rendkívüli feljelentés az ÉCSVCS Kft ügyvezetője ellen zaklatás miatt (is)!

2018. július 19. - Buckai Szövetség Egyesület

FELJELENTÉS

 

 

                                                                                                                         Csizek Csaba

                                                             Buckai Szövetség Egyesület

                                                            2310 Szigetszentmiklós, Alsóbucka I. ker 23

                                                          levelezési cím: 1214 Budapest, Erdősor utca 115 III. em 7

                                                                                           06-70-70-15-911

 

               Budakörnyéki Járásbíróság

                1146 Budapest, Thököly út 97-101

                                              

Tárgy:

Feljelentés ******** ********* ellen zaklatás bűncselekménye miatt!

 

Tisztelt Bíróság!

 

Feljelentés szeretnék tenni ***** ******* (értesítési címe: **************** ******************** *****************) ellen a Btk. 222 §-ába ütköző zaklatás bűncselekményének alapos gyanúja miatt.

 

INDOKLÁS

 

******** ************ az ÉCSVCS Kft ügyvezetőjeként, amely egyébként 100 %-ban Önkormányzati cég évi 50 millió forintot vesz fel csapadékvíz elvezetés megoldására! Csakhogy Szigetszentmiklósnak nincs csapadékvíz elvezetése! Az egész város óceán nagyságú ár alatt van minden esőzés idejében! Meglátásunk szerint, ha ebben a városban bárki csapadékvizet kezelne, akkor a város nem lenne ilyen állapotban!

 

Nem véletlen, hogy több feljelentés van ellene csalás, költségvetési csalás, sikkasztás, hűtlen kezelés, lopás és környezetkárosítás miatt!

 

Az állapotok a városban szerintünk vérlázítóak, s a városban ezt így látják nagyon-nagyon sokan! Aki szól ellene az ellen ******* ********* és BÁRMIT BEVÁLLALÓ ügyvéde kamu pereket indít rágalmazás és becsületsértés címszóval! De itt nem áll meg a cinizmus! Amikor a város ugyanis víz alatt van ********* ******** kirándulási képeket tesz közzé a facebook oldalán meglátásunk szerinti nettó cinizmussal! Szerintünk mind a 2017.10.23-ai Éljen Pest Megye – Varsóban kép, valamint a 2018.06.29-ai kép, amelyen az ügyvezető „Urat” kisgyermeke (ahol nem a gyermek a lényeg) napolajjal kenegeti provokáció és brutális cinizmus! Szerintünk azt üzeni, hogy: „Látjátok?! Én nyaralok! Ti meg a szarban úsztok! Hehe…! Én ezt is megtehetem!” Ugyanis mindkét időpontban a város elmondhatatlan mértékben és módon víz alatt volt!

 

****** ********* ma 11:33-kor privát szám kijelzéssel hívást indított a telefonomra (06-70-70-15-911) hogy engem, azért mert az általa nagy nyilvánosságra kirakott képén a gyermeke is szerepel megfenyegessen és artikulálatlan módon a kép leszedésére kötelezzen engem!

 

Én a képet változatlan formában osztottam meg, hozzá téve azt, hogy nézze meg mindenki: Miközben a város víz alatt van, az elvezetéséért évi 50 milliót felvevő, de meglátásom szerint azért semmit sem tevő, meglátásom szerint azzal elszámolni képtelen ember ilyen cinikus, pofátlan és embertelen!

 

A fentiek alapján kérem az eljárás megindítását, az elkövető felelősségre vonását! Tájékoztatom a Tisztelt Bíróságot, hogy a feljelentettel szemben Egyesületünk úgy határozott, hogy minden időpontban, amikor Szigetszentmiklós városa víz alatt van ****** ********* „Urat” és cégét feljelentjük! Eddig a cég ellen legalább 12 eljárás van folyamatban! Tájékoztatom a Tisztelt Bíróságot, hogy az állapotok miatt, azon mélységesen felháborodva és azt elfogadhatatlannak tartva tüntetéseket szervezünk mind az Önkormányzat, mind az ÉCSVCS Kft elé! Tesszük mindezt addig, amíg az állapotok nem fognak látványosan és jelentősen javulni!

 

Kérem a Tisztelt Bíróságot továbbá a jelzett időpontbeli telefonbeszélgetés szolgáltatótól való kikérésére és lejátszására is!

 

 

Budapest, 2018.07.19

 

 

 

                                                                                     Csizek Csaba

                                                                           Buckai Szövetség Egyesület

                                                                                            elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9314122807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alap Belinia 2018.07.21. 23:36:27

A képet védik a szerzői jogok attól, hogy fel lett téve a facebookra, ez nem zavarja magát?

blog.volgyiattila.hu/2013/08/12/keptolvajok-leggyakoribb-alaptalan-mentsegei/

Buckai Szövetség Egyesület 2018.07.22. 22:25:31

Egy közpénzel elszámolni képtelen ember 40 ezer ember szenvedésén gyakorolt cinizmusára ez a legjobb válasza? Szánalmas!

Buckai Szövetség Egyesület 2018.07.22. 22:46:11

Egyébként van rajta hologram vagy egyedi termék jelzés? pl.: Made by nettó cinizmus? Vagy készítette az, aki totál hülyének nézi Szigetszentmiklós teljes lakosságát? Ilyen volt?
süti beállítások módosítása