Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Vajon tényleg visszatér Július 15-én a Lakihegyi fapusztító? Vajon tovább pusztít, terrorizál és írt?

2018. július 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Lassan elérkeztünk 2018 július 15-éhez, amikorra a Lakihegyi fapusztító engedély nélküli fairtásának folytatását ígérte! Vajon tényleg tovább folytatja? Vajon tényleg tovább terrorizál? Vajon tényleg tovább pusztít?

 

A Lakihegyi fapusztító hozzávetőlegesen két héttel ezelőtt lett leállítva miután kiderült nem engedélyezett gyeptéglaüzeméhez kialakítandó szolgalmi út kialakítása gyanánt nemcsak 45 – 50 fát irtott ki, de nem rendelkezett további fontos engedélyekkel sem, miközben a lakosságot terrorizálta és törvénytelenkedett! Még tiszta szerencse, hogy az általa nem is ismert gázvezeték csak tartalék vezeték és nem volt nyomás abban, ami fölött ő fát cibált, talajt egyengetett és rángatott mindent! Ha így lett volna, akkor Lakihegyen nem kizárt, hogy hatalmas robbanásról lehetett volna hallani.

 

Az Önkormányzat azt mondta nem ad meg semmilyen engedélyt neki, s mivel üzeme a városi építési szabályzattal nem fér össze, ezért elutasítást javasol a Pest Megyei Kormányhivatalnak, amely az üzem működhetőségéről fog dönteni! De ismerve a Szigetszentmiklósi Önkormányzatot azért tegyük fel a kérdést magunkba: Vajon ebben igazat mond? Már csak azért, mert eddig is annyit hazudott!

 

Állítólag az Önkormányzat és semmilyen hivatal sem tudja mi lesz július 15-én, amikor is a fapusztító visszatérést ígér! A lakosság ott lesz teljes ellenállásra készen! S mi sem hagyjuk, hogy ott garázdálkodjon és törvénytelenkedjen!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8214113467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása