Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Hány olyan ember dolgozik a Szigetszentmiklósi Járásbíróságon és Ügyészségen, aki Szigetszentmiklósi Önkormányzati lakásban él, lakik vagy hozzátartozója él, lakik? A kérdés az Önkormányzathoz köthető bírósági perekben nagyon fontos!

2018. július 13. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Budapest Környéki Törvényszék!

Tisztelt elnök Asszony!

Tisztelt Szigetszentmiklósi Járásbíróság!

Tisztelt elnök Asszony!

Tisztelt Pest Megyei Főügyészség!

Tisztelt Szigetszentmiklósi Ügyészség!

Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Jegyző Asszony!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

 

Minden ember számára nagyon fontos, hogy ügyeit, eseményeit olyan emberek kezeljék, amelyek bármely befolyástól függetlenek! Olyan emberek, akik az ügy és a törvényesség alapján döntenek, s nem úgy és nem az alapján, mert az ügy során számukra valamely fél kedves!

 

Nyilvánvaló, hogy a 2011. évi CLXII. törvény sem véletlenül íródott, amely a bírói jogállásról, a bírói esküről és a bírói függetlenségről szól! Nyilvánvaló az is, hogy az igazságszolgáltatási szervek más ágaira vonatkozóan is van hasonló előírás, amely függetlenséget kér és objektivitást!

 

Az is nyilvánvaló, hogy aki valamely féltől lakást, lakhatást kap és egyéb kedvezményeket az a fél aligha lehet valójában független!

 

2017 Március 30-a óta, amikor is **************** szigetszentmiklósi lakos, több gyermekes édesanya kérelme a Szigetszentmiklósi Önkormányzata előtt meg lett tagadva számunkra egyértelművé tette, hogy ez a behatás fennáll a Szigetszentmiklósi Járásbíróság esetében! Hiszen ezen a napon ezen lakhatási kérelem elutasításában az volt az indok, hogy Szigetszentmiklós város Önkormányzata több lakást a bíróság alkalmazottai részére tart fenn! Persze a bíróság azóta cáfol, de ez a testület előtt akkor is elhangzott! Igaz a bíróság nem csak ezt cáfolta, hanem igyekezett azt is cáfolni, hogy az ellenoldal által a Mi bírónknak nevezett személy nem volt befolyás alatt! Aztán a Mi bírónkról kiderült, hogy az ellenoldal tulajdonosának újságában 5 cikket jelentett meg! Tudomásunk szerint pénzért! Legalábbis amikor megkérdeztük, hogy ilyen cikkért fizetnek-e, akkor mi azt az információt kaptuk, hogy bizony igen! Így már érthető, hogy miért hozott a függetlennek nevezett a Mi bírónk olyan ítéleteket, amely alapvető bizonyítékokat nem vett figyelembe, sütött arról, hogy a bíró az ügyet nem ismerte és az ítéletnek, valamint az ügyeknek egymáshoz semmi, de semmi köze nincsen!

 

Hány ilyen ember van még? Hány olyan ember van még, akire a Szigetszentmiklósi Önkormányzat akár a lakhatás útján vagy más módon befolyást gyakorolhat? Hány ilyen ember dolgozik a Szigetszentmiklósi bíróságon? Hány ilyen ember dolgozik a Szigetszentmiklósi Ügyészségen és hány ilyen ember dolgozik a Szigetszentmiklósi Rendőrségen? Hány van még belőle?

 

Ez azért is kérdés, mert tudjuk és tapasztaltuk, hogy mindmegannyi intézményben dolgoznak becsületes emberek is, akik a törvényeket tiszteletben tartva, objektíven járnak el a legjobb tudásuk szerint! Úgy azonban, hogy mellettük léteznek befolyás alatt lévő személyek, akik a Mi bírónkhoz hasonlatos és megengedhetetlenül törvénytelen cselekményeket tesznek nem hoznak-e a becsületesekre is szégyent? S ha szégyent hoznak, akkor megengedhető-e ez?

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Július 12

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7914111167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása