Buckai Szövetség Egyesület

A közmeghallgatás egyik legnagyobb félre jegyzőkönyvezésének kijavítását kérjük!

2018. július 13. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

 

A 2018 június 5-ei közmeghallgatás jegyzőkönyvében elég súlyos tárgyi tévedést és hibát véltünk felfedezni! A számunkra rendelkezésre álló felvételek és tanúk alapján ugyanis az ÉCSVCS Kft ügyvezetője, aki azt a valótlanságot állítja, hogy Szigetszentmiklóson csapadékvíz elvezetést kezel és cégével erre abban a városban, ami mindig víz alatt van évente 50 millió forintot költ el a közmeghallgatáson azt mondta a Thököly úton csapadékvíz elvezetést kezelt a cégével!

 

Erre szisszent fel több ember, köztük egy ott élő mama is, hogy a Thököly úton ott, ahol mindig óceán hömpölyög biztosan nem kezelt semmit!

 

Ezzel szemben a jegyzőkönyvben ez nem így szerepel, hanem úgy szerepel, hogy a Tököli úton az ÉCSVCS Kft átemelő üzemmel foglalkozott! Persze ha utóbbit tette volna abban is lettek volna kérdések, de nem az hangzott el! A jegyzőkönyvben miért nem az elhangzott szerepel? Had olvassa csak mindenki, hogy az ÉCSVCS Kft azt hazudta, hogy a Thököly úton ő csinált bármit is (az óceánban) csapadékvíz elvezetés címszóval!

 

A fentieket kérjük az elhangzottak szerint szíveskedjenek kijavítani!

 

KÖSZÖNJÜK!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Július 12

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr714110459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.