Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

3,5 milliárdos TAO roncs után még mindig beül a testületbe? Nincs semmi szégyen érzete?

2018. július 12. - Buckai Szövetség Egyesület

 

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

 

2018 Július 11-én képviselő testületi ülést tartott Szigetszentmiklós város Önkormányzata! Ezen a képviselő testületi ülésen részt vett az a Becz Péter Önkormányzati képviselő, akinek a 3,5 milliárdos TAO roncshoz igenis sok köze van! Miközben ugyanis a gazdasági bizottság, mint a legnagyobb döntés előkészítő bizottság elnöke az Önkormányzatban, aközben elnöke volt annak az egyesületnek, amelyet a hozzátartozó Kft-vel együtt felszámolnak és megszüntetnek! Ahhoz az egyesülethez és ahhoz a projekthez, amely egy 3,5 milliárdos TAO beruházás gyanánt Szigetszentmiklósra Regionális Utánpótlás Stadion néven hozott volna el egy Stadiont elvileg! Ezzel szemben elment 1,5 – 2 milliárd forint állítólag, az alvállalkozók kifizetetlenek, a csapat tagjainak 3 havi illetményükkel tartoznak, az egykor NBII-es, NBIII-as bajnokcsapat az NBII-ből kiesve az NBIII-on és a Megye I-en át csúszva végül megszűnt melyről a csapattagok a sajtóból értesültek!

 

Szigetszentmiklóson jelenleg nincs csapat, miközben az összes környező településen valamilyen formában létezik és van! Szigetszentmiklóson klubban már a gyermekek nem tudnak focizni és nem tudnak ilyen irányú szabadidős tevékenységüknek vagy sport karrier álmuknak eleget tenni! Szigetszentmiklóson ez ezzel megszűnt!

 

Szigetszentmiklós nevén ma, ha ez a beruházás szóba kerül röhögnek és azt mondják ebben a városban minden elképzelhetetlen és aljas dolog megtörténhet, ha ilyen 3,5 milliárdos ügylet megtörténhetett, s ráadásul még egy 1 milliárd forint értékű Önkormányzati telek is érintett! Az a telek, ahol a TAO roncs helyezkedik el vagy más néven a torzó! A torzó ott szereplése miatt Szigetszentmiklós városa mindenképpen költségre van kényszerítve! Költségre, ha vissza akarja bontatni és költségre, ha tovább akarja építeni!

 

Polgármester Úr!

 

Ez Önök szerint semmi?

 

Polgármester Úr!

 

Ez Önök szerint megbocsájtható bűn?

 

Polgármester Úr!

 

Mit keresett ott ez a személy ezek után a képviselő testületi ülésen? Hogyan szavazhatott ekkora szégyen után Szigetszentmiklósról bármilyen kérdésben és bármilyen esetben? Ennek az embernek és az őt delegáló pártnak, testületnek semmilyen szégyenérzete és lelkiismerete nincsen?

 

Polgármester Úr!

 

Sem ezt az embert delegáló pártnak, sem a képviselő testületnek nem jutott eszébe, hogy ezt az embert méltatlanság miatt kizárja és mandátumának visszaadására kérje?

 

Mit keresett ez az ember 2018 július 11-én még a képviselő testületbe? Hogyan szólhatott hozzá bármihez? Hogyan oszthatott ki bárkit is? Milyen képet ad egy városról, ha azt egy ilyen ügyhöz köthető személy képviseli? Halott Ön már a képviselő Úr városi szinten az utcán hallható becenevéről? Hallott arról, hogy Becz Péter „Urat” már nem Becz Péternek, hanem az általa romokba döntött klub után SZTK Péternek nevezik? Mit keres a testületben egy SZTK Péter?

 

Polgármester Úr!

 

Ön elhiszi, hogy ez az ember és körei simán csak elszámolták magukat és ezért dőlt be a beruházás? Elhiszi úgy, hogy egy ez az ember 1990 óta 4 éves megszakítással, de minden évben városi költségvetést fogad el? Nem érzi úgy, hogy ha egy ember így bánik a város nevével is fémjelzett értékekkel az veszélyes a városra nézve? Nem érzi úgy, hogy ha valaki tételezzük fel nem tud számolni (tehát igaz lenne az, hogy elszámolták magukat), akkor az ne fogadjon el költségvetést, amiben számok szerepelnek?

 

 

 

és végezetül, de nem utolsó sorban!

 

Polgármester Úr!

 

Mint Ön is tudja 2018 június 5-én közmeghallgatás volt! Miért volt az, hogy Becz Péter az összeomlott egyesület elnöke képviselőként és bizottsági elnökként, Potoczki Tamás pedig az összeomlott Kft vezetőjeként és bizottsági tagként látványosan távol voltak? Azért, hogy senki se kérdezzen? Azért, hogy egy 3,5 milliárdos ekkora botrány a feledés homályába vesszen? Tényleg azt hiszik, hogy ezt az ügyet Szigetszentmiklósiként ellehet felejteni vagy bagatellként kezelni? S hol van az az SZTK-ról szóló lakossági fórum, amit annyira megígértek? Véletlenül elfelejtkeztek róla? Vagy megtartották úgy, hogy senki által nem látott helyen hirdették meg, amelyen nem jelent meg senki? Úgy gondolja, hogy ez az ügy helyes kezelése? Úgy gondolja, hogy ami ebbe az ügybe történt az Szigetszentmiklós és lakosságának érdeke? Úgy gondolja, hogy a város javára vált? Vagy Önt nem érdekli ez? Nem érdekli mi történik városával és városában? Ha utóbbi az igaz, akkor méltónak tartja magát arra, hogy ezt a várost vezesse?

 

Az ügy kiemeltségére tekintettel sürgősségi válaszadást kérünk!

 

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Július 12

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3414109549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása