Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Július 11: Egy éve történt a számszakilag nem stimmelő elszámolás a Bucka csatorna esetében! Vajon mikor lesz a kérdés tiszta?

2018. július 07. - Buckai Szövetség Egyesület

2017 Július 11! Pontosan egy évvel ezelőtt került sor arra, hogy a lakosság felé történő visszafizetésről döntsenek a Bucka csatorna beruházás esetén! A számok azonban nem stimmeltek és azóta se stimmelnek! Vajon lesz-e ennek a történetnek valamikor és valóban megnyugtató vége?

Egy évvel ezelőtt az előterjesztés szerint a visszajáró összeget két tényező: a bankköltség és a társulat költsége határozta meg! Ugyanakkor nem mondták meg, hogy az ott feltűntetett szám bármely esetben is honnan és milyen formában jött! 1 év alatt nem lett tiszta, hogy miért 152.827 Ft-ot adtak vissza a visszajáró 167.000 Ft helyett és nem lett tiszta az sem, hogy vajon és valójában mi garantálja azt, hogy a szennyvíztelep bővítésének költsége vagy annak bármely része nem lett ránk terhelve! Hiszen a szennyvíztelep bővítése nemcsak a Buckaiakat érintette, hanem az egész várost! Így nem lenne se igazságos, se szabályos, hogy a Buckaiakkal fizettessék azt ki!

Egy év alatt nem kaptuk meg az alátámasztó dokumentációkat, s oda jutottunk, hogy bírósághoz kellett fordulnunk, hogy azokat a tisztességes átláthatóság és a valóban tisztességes elszámolás alapján kipereljük!

1 év és annyi csodát lehetett volna tenni ebben a kérdésben! S egy év, amelyben nem történt semmi érdemlegesen jó ebben a kérdésben és a lakosságra nézve! Csak kifizették a csökkentett, az indokolatlanul csökkentett összeget!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9414099497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása