Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

NYÍLT LEVÉL SZABÓ JÓZSEFHEZ, Szigetszentmiklós város Polgármesteréhez: A város minden esőzésnél való eláradásával kapcsolatos intézkedések elmaradását cinizmus, aljasság vagy alkalmatlanság szüli?

2018. július 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Mint talán Önök is tudják, s mint talán Ön is tudja Szigetszentmiklós városa víz alatt van minden esőzés ideje alatt! S bizony az olyan év sem ritka, ahol ez az állapot az év 365 napjából fennáll legalább 150 nap alatt! Nem beszélhetünk, tehát rendkívüli állapotokról, hiába is próbálnák a kommunikációt efelé fordítani és nem beszélhetünk arról sem, hogy ebben a városban lenne egyáltalán csapadékvíz elvezetés, mert akkor nem lenne ennyire tragikus a helyzet!

 

Polgármester Úr! Ezt az állapotot nem lehet okozni illegális rákötésekkel! Annál sokkal súlyosabb a helyzet! S ha Ön elhiszi azt, hogy ez okozható azzal, akkor ne vegye sértésnek a véleményünket, miszerint Ön egy élő naiva! Ha viszont tudja, hogy ennél sokkal súlyosabb a helyzet és mégis ezt a butaságot kommunikálja, akkor elnézést, de szerintünk Ön és csapata mérhetetlenül aljas!

 

Polgármester Úr! Az Ön által vezetett testület elszámoltat és finanszíroz egy olyan 100 %-ban Önkormányzati tulajdonú céget, amely évente papíron 50 millió forintot költ a csapadékvíz elvezetés kezelésére! De Polgármester Úr! A papír senkit nem érdekel! Ennek a cégnek a munkájából a városban nem látszik semmi sem! Ha csinálna valamit, akkor nemcsak számlája, teljesítési igazolása lenne erről, hanem látszana a városon is, hogy valaki csinál ilyet! Vagy ezen még Ön és testülete sosem gondolkozott el? Természetesen az a véleményünk, hogy ez a cég ellopja ezt a pénzt! És nem tudjuk, hogy felfogja-e Ön és testülete, hogy ezt mi miért is gondoljuk így!

 

Polgármester Úr! Az ÉCSVCS Kft vezetőjével és ügyvédjével ellentétben, akik vélhetőleg nem fogják fel annak jelentőségét, hogy az eltűnő pénz és a csapadékvíz elvezetés nem létezése mit jelent vagy felfogják, de mérhetetlenül erkölcstelenek és cinikusak Ön Szigetszentmiklóson él! Egyszerűen képtelenség, hogy ne lássa azt, hogy mi a helyzet és hogyan áll e téren a város állapota! Önt nem érdekli ez? Nem érti, hogy mi a gond ezzel? Nem érdekli a városa? Nem érdeklik az itt élő emberek?

 

Polgármester Úr! Ha a dolgok így folytatódnak, akkor nemcsak a közlekedés vagy a mérhetetlen és ki nem takarított környezetszennyezés, de a kezeletlen csapadékvíz elvezetés miatt is össze fog omlani Szigetszentmiklós városa!

 

Nem gondolhatja se Ön, se testülete, se az ÉCSVCS Kft komolyan, hogy sokáig lefogjuk nyelni ezeket az állapotokat!

 

Nem érdekel bennünket sem az Ön mimóza lelke, sem az, hogy Önnek csak az Önt dicsérő ember a jó ember tüntetni fogunk a Hivatal, az ÉCSVCS Kft és Ön ellen! S az sem érdekel, hogy hány rágalmazás és becsületsértéses kamu pert indít az ÉCSVCS Kft a Szövetség vagy annak elnöke ellen. Nyilván nincsen tisztában azzal, hogy nem mehet a végtelenségig a bíróságok megvezetése és nem mehet a végtelenségig a valóság ellen!

 

Szigetszentmiklósnak nincs csapadékvíz elvezetése! Ez az Ön és testületének felelőssége! S ez az ÉCSVCS Kft egyik fő bűne, aki pénzt vesz fel erre, de nem tudja megmutatni munkáját az életben, ezért megalapozott a gyanú arra, hogy az a cég bűncselekményeket követ el.

 

És Polgármester Úr! Ha elfogad egy jó tanácsot kivételesen ne a munkatársainak higgyen, akiknek egy része gyakran még a neki feltett kérdéseket se érti, nemhogy válaszolni tudjon rá, hanem menjen körben Szigetszentmiklóson! Nézzen körül! És gondolkozzon! Nagyon gondolkozzon! Ha csak sima állampolgár lenne és városában ilyen állapotok lelhetőek fel, mit gondolna arról, aki vezeti a várost? Azt gondolná alkalmas? Azt gondolná tisztességes? Azt gondolná becsületes? Vagy mást gondolna és másképpen?

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Június 26

 

Tisztelettel:

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                             Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1314086045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása