Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

ELÉG VOLT! BETELT A POHÁR! Szigetszentmiklóson nincs csapadékvíz elvezetés! ISMÉT feljelentettük az ÉCSVCS Kft-t!

2018. június 29. - Buckai Szövetség Egyesület

Számtalan Szigetszentmiklósi lakossal együtt a Buckai Szövetség Egyesületnél is eljutottunk addig a pontig, hogy a város minden esőzésnél való durva elöntöttségét a továbbiakban már nem kell tűrnünk!

 

Nem kell tűrnünk, hogy egy 100 %-ban Önkormányzati cég, az ÉCSVCS Kft azt hazudja nekünk és mindenkinek, hogy ő azért az 50 millió forintos közpénzért, amelyet évente kap csapadékvíz elvezetést kezel! Nem kell tűrnünk, ezért a Btk. 370 §-a szerinti lopásért, a Btk. 372 §-a szerinti sikkasztásért, a Btk. 373 §-a szerinti csalásért és a Btk. 396 §-ába ütköző költségvetési csalásért ismételten feljelentettük! S tesszük ezt minden áldott nap, amikor a város víz alatt lesz, amikor úsznunk kell! Ha a város így tehát évi 365 napból 150 nap víz alá kerül, akkor mi 150-szer fogjuk éves szinten az ÉCSVCS Kft-t feljelenteni!

 

Az ÉCSVCS Kft egyébként egy 1993-ban alapult Önkormányzati cég. 2013-ig, amíg a törvényi szabályozás lehetővé tette Szigeti Vízművekként a városi szenny és csapadékvíz csatorna, továbbá vezetékes víz kezelés volt az ő hatásköre! Eleddig leghíresebb ügye, hogy Székely Zoltán a Független Kisgazdaspárt egykori második embere az ÉCSVCS Kft egykori ügyvezetőjének hathatós közreműködése miatt került korrupció bűncselekménye miatt a parlamentből a börtönbe. 2013-tól a cég nem kezelhette tovább a város szennycsatorna rendszerét és vezetékes víz rendszerét sem, így mindenki azt várta, hogy felszámolják ezt a céget! Ekkor azonban megkapta a csapadékvíz elvezetés kezelését, csak azért hogy ne szűnjön meg ez a cég! Csapadékvíz elvezetés azonban Szigetszentmiklóson se 2013-ban, sem az azóta eltelt 6 évben nincs és egyáltalán nem létezett! A cég ezentúl papíron a székhelyéül szolgáló épületet tartja fenn és adja bérbe Szigetszentmiklós másik vízművének a szennycsatorna és vezetékes víz hálózat rendszerét 2013-tól bérlőként kezelő Fővárosi Vízműveknek!

 

A cég azontúl, hogy egy 2017 nyarán történt Fővárosi Katasztrófavédelmi jegyzőkönyvvel is alátámasztottan két lakótelep 5 szűretlen csapadékvíz kivezető rendszerén keresztül szennyezi a Natura 2000-es Kisduna környezetét, azaz ledokumentáltan környezetszennyező cég és a mi azaz mindannyiunk pénzét kezeli, bevetette a kettős név használatának trükkjét is! A 2018-as költségvetésben évi működési támogatása ÉCSVCS Kft néven 52,5 millió forint, miközben nem létező csapadékvíz elvezetésre szintén ugyanebbe a költségvetésbem Szigeti Vízművek Kft néven 50 millió forintot vesz fel!

 

Egy laikus azt hihetné, hogy ez két cég, mert két név! Csakhogy ez a két név egy és ugyanazon véleményünk szerinti ártalmas cég!

 

Az ÉCSVCS Kft egyébként eleddig nem létező tevékenységét dokumentumokkal és szakértői véleményekkel próbálta igazolni! Dokumentumot bárki tud gyártani! Annak valós tartalmát azonban tapasztalataink szerint ez a cég még soha nem tudta az életben, a helyszínen igazolni! A szakértői vélemény, pedig nem az elvégzett munkákról szól, hanem az adminisztrációja szabályosnak tűnéséről! Hatalmas különbség!

 

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6714082359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.07.04. 22:01:25

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása