Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

2017 Május 31-én, kicsivel több, mint egy éve akadályozta meg az ellenzék, hogy betegeit zaklató nőgyógyász legyen a körzeti orvosa az egyik legnagyobb Szigetszentmiklósi körzetnek!

2018. június 10. - Buckai Szövetség Egyesület

Kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt a 2017 május 31-ei testületi ülésen az RTL Klub stábja is megjelent, amelyet először nem értett senki sem! Hamarosan azonban kiderült, hogy Szigetszentmiklós város Önkormányzata az egyik legnagyobb körzetbe majdnem egy olyan orvost nevezett ki, akit nőgyógyászként betegei zaklatásáért fél évre sikerült eltiltani.

 

Az ügy érdekessége, hogy a praxis átruházási jog ügyletének számtalan hivatalon kell keresztül mennie. Ugyanakkor az orvos nevét az ellenzéki összefogás frakcióján kívül senki se ütötte be a google-be! Senki sem vizsgálta ki rajtuk kívül, hogy vajon mit hoz ki az internet erre a névre, miközben az interneten e kérdés vonatkozásában minden szerepel! Ha az ellenzék, akkor nem lett volna éber, akkor ma a legnagyobb körzetbe egy ilyen alak rendelne! Ez meg lett akadályozva Hála Istennek!

 

Az ügy tovább folyásaként a praxis azóta már gazdára lelt, egy női orvos személyében, akivel kapcsolatban reméljük jó orvos és jól kezeli a betegeket!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A zaklató nőgyógyász lebukásáról készült RTL Klubbos felvétel itt tekinthető meg:

https://www.youtube.com/watch?v=cn1sv2IAZfA

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7714038472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása