Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Mások mondták: A Bucka az a hely, ahol a népek kisbuszokon nyomorognak?

2018. május 27. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckától távol folytatott egyeztetéseket a Buckai Szövetség Egyesület a minap! Ezen egyeztetések során felmerült az a kérdés is, hogy Szigetszentmiklóson belül pontosan mely területre is kell gondolni, s egy kérdés:

A Bucka az a hely, ahol kisbuszokon nyomorognak a népek?

Sajnos nem tudtuk azt mondani, hogy nem, ez nem az a hely, miután számtalanszor mi is ezt éljük és éltük meg! A 20 – 24 fős kisbuszokon nem ritkán utazik 40 – 45 – 50 fő és bár lehet, hogy egyes helyeken jó a menetsűrűségük (bár a Csépi út hagy maga után némi kívánni valót) nagyon pici a kapacitásuk!

Igazán Szigetszentmiklóson a vezetésnek és a közlekedési szakértőnek is ezt régen észre kellett volna vennie, ha másért nem mert felhívtuk a figyelmüket erre, de eleddig nem történt semmi se ebben a kérdésben!

Továbbiakban is azt javasoljuk, hogy jöjjön vissza a Csépi útra a nagybusz, s alakítsanak ki egy buszfordulót neki az üres telekre a bútoros mellé a 684-es Csépi úti megállóval szembeni üres telekre! Továbbiakban is azt javasoljuk, hogy a kisbuszok helyett nagyobb kapacitású buszokat szerezzenek be, akár Mercedes Sprinter City 77, akár magyar gyártású Hunnoid busz keretében!

Szeretnénk, ha nem a túlzsúfolt kisbuszokon nyomorgó népként emlegetnének Buckaiként minket!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8814006418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása