Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Két év után jártunk ismét a Szigethalmi Vadasparkba! Sokat fejlődőtt! Hatalmasat változott! Még mindig maga a csoda!

2018. május 20. - Buckai Szövetség Egyesület

Utoljára 2016-ban járt a Buckai Szövetség Egyesület a Szigethalmi Vadasparkba, mielőtt idén újra meglátogatta volna! A park ezalatt rengeteget fejlődött, változott és nem azt találtuk 2 év múlva is ott, mint 2 évvel azelőtt!

 

2 évvel ezelőtt hatalmas élményként és csodaként számoltunk be arról, hogy van egy ilyen hely városunk és térségünk közelében, de akkor még nem is sejthettük, hogy nem sokkal utána kisvasutat, AN2-es repülőt, helikoptert, villamos vagont és park buszt is beszerez! Nem gondoltuk volna, hogy helyszíne lesz szülinapi partiknak vagy, hogy a XVIII. kerületből és más településekről azt halljuk vissza, hogy óvodai kiránduló csoportoknak lett célállomása!

 

A park rengeteg állatával, vendégszeretetével, elrendezésével, család, valamint gyerekbarát környezetével és állítólagos várható bővülésével ékköve térségünknek! Aki már látta az nézze meg újra és fedezze fel a változásokat! Aki nem látta az menjen el, nézze meg, mert egy hatalmas élménnyel gazdagabb lehet!

 

Szeretettel ajánljuk mindenkinek!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2213985172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása