Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: 2018-ban is volt Nagy Zabálás a Gasztrónap nevű 1 napos és több millió forintos tékozlás keretében!

2018. május 18. - Buckai Szövetség Egyesület

2018 sem múlhatott el Szigetszentmiklóson a Gasztrónap nevű Nagy Zabálás és tékozlás nélkül.

 

Az évente visszatérő 1 napos rendezvény a Szigetszentmiklósi költségvetésnek évi 8 – 9 – 10 millió forintjába kerül. A rendezvényre, ahogy az előző években úgy most sem lehetett bemenni ingyen, hanem jelképes összeg, 500 Ft volt a belépő értéke!

 

Szakértők szerint így a költségvetésből befolyó rendezvény pénz további 1, de nagyon jó esetben akár 2 millió forinttal is bővül. A rendezvény során a lakosság a nekünk beszámolók szerint a különböző különlegességekből maximum csak katonákat kap, miközben az ételek valódi elfogyasztása szintén látogatói beszámolók szerint Önkormányzat közeli személyeknek, Önkormányzati alkalmazottaknak és vezetésnek, valamint a meghívott testvérvárosi vendégeknek van fenntartva, akiknek ilyenkor szállását és mindenét Szigetszentmiklós Önkormányzata fizeti.

 

Az eseményről nekünk beszámoló és nevük elhallgatását kérő lakosok, Önkormányzati benfentesek arról számoltak be, hogy a költségviselés testvérvárosi kapcsolat terén Önkormányzatunk tekintetében felettébb érdekes! Ha tőlünk megy delegáció külföldre, akkor beszámolók szerint mi fizetünk, ha hozzánk jönnek a testvérvárosokból, akkor is mi fizetünk! Persze ez, ha tényleg így van, akkor a testvérvárosoknak megéri! De Szigetszentmiklósnak megéri?

 

Mit is mondtak nem is olyan régen, amikor a 2017-es év zárszámadását fogadták el? Hogy spórolós volt a költségvetésük? Ez alapján ez így tűnik?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr7713967690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása