Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson nincs csapadékvíz elvezetés! Az ÉCSVCS illegitim Kft újból támad ahelyett hogy elszámolna a csapadékvíz elvezetés pénzével

2018. május 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklóson nincs csapadékvíz elvezetés! Ez sajnos nemcsak vélemény, hanem bárki által jól látható és felfedezhető tény! Mégis van egy olyan vállalkozás, amely évi 50 millió forintot vesz fel arra, hogy ezt kezelje és megoldja! Jól látható azonban, hogy ilyet nem csinál és nem válaszol arra, hogy hova teszi a pénzt! Az ügy érdekessége, hogy ez egy 100 %-ban Önkormányzati cég! Tudomásunk szerint nincs más forrása, mint a közpénz, azaz mindannyiunk pénze! Ezért az, hogy mit csinál vele mindenkire tartozik és tisztasága mindannyiunk érdeke lenne!

 

A vállalkozás azonban ahelyett, hogy tisztítaná maga körül a homályt és tisztázná azt, hogy mit is csinál valójában mindenkit, aki tevékenységére rákérdez, valamit mindenkit, aki szerint valós tevékenységgel ez a cég nem rendelkezik, tehát illegitim különböző kamu perekkel próbálja bíróság elé citálni mindenkinek, mindenről és mindenféleképpen hazudva, alakoskodva! A cél az, hogy amíg a kamu perek mennek, addig sem foglalkoznak a hamisan bepereltek azzal, hogy hova és miként tűnnek el itt a pénzek a csapadékvíz elvezetés helyett! És a cél, hogy kriminalizálják, ha tudják azokat, akiknek nem tetszik az, ahogy a dolgok folynak és alakulnak!

50 millió forint nem nagy pénz évente egy ekkora Önkormányzat esetében! De 50 millió forint évente, minden évben hatalmas nagy összeg, pláne ha nem látszik produktum és nem látszik tevékenységének még a látszata se! Igazán közpénzből egy forint is sok elherdálásra!

 

Így bár az ÉCSVCS Kft sunyi módon tovább próbálkozik, de nem szabad feladni! Ha feljelent naponta különböző hazugságokkal bíróságokat is teljesen becsapva, átverve és hülyének nézve, akkor sem kerülheti el a kérdést, hogy hova teszi a pénzt! Hova teszi a csapadékvíz elvezetésre felvett pénzt, ha olyan Szigetszentmiklóson nincs!

 

A videó, pedig amely ebben a cikkben látható arra kíván rámutatni, hogy miért is mondjuk azt, hogy az ÉCSVCS Kft nem csinál csapadékvíz elvezetést, miért mondjuk azt, hogy sunyiskodik és miért mondjuk azt, hogy a Kisdunát is szennyezi! Sőt! Miért további véleményünk is!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9213901834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása