Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka csatorna harcunk során a tisztességes elszámolásért meglátogatott minket a HírTV!

2018. május 03. - Buckai Szövetség Egyesület

Kedves Olvasóink!

 

Hosszú ideje tartó Bucka csatornával kapcsolatos harcunk közepette, melyből kiemelkedik a tisztességes elszámolás, mint cél és hogy minden lakos kapja vissza forint fillérre az őt megillető pénzt meglátogatott bennünket a HírTV, hogy rögzítse a problémát és rögzítse a harcot is. Ez a rögzítés 2018. Április 28-án került adásba és Ete-Tárkány-Csép hasonló csatornázási problémáját is megmutatta!

 

Emlékeznek még? Az elszámolással kapcsolatban a HVG is írt a problémáról, köztük rólunk is egy évvel ezelőtt, de akkor Diósd-Érd és Tárnok, valamint Nagykörös problémájával kerültünk egybe, mert teljesen hasonlatos volt. Most éppen a mai nap fedeztük fel, hogy az Átlatszó visszatért Tárnokra, Diósdra és Érdre, hogy az elszámolási problémákat ő is rögzítse! De gondoljunk bele! Hány ilyen hely van? Hány Önkormányzat próbálkozott be tisztességtelen elszámolással?

 

Hagyható-e? Mert mi nem fogjuk hagyni, hogy a Bucka csatorna elszámolás bármilyen téren is tisztességtelen legyen vagy felmerüljön az a gyanú, hogy tisztességtelen!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1713886374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása