Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Provokatív témákat választott a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a június 5-ei közmeghallgatás témájául

2018. április 28. - Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós város képviselőtestülete 2018. Április 25-ei ülésén meghatározta a következő, június 5-én 18 órától tartandó közmeghallgatás témáját. Melyek a következők:

 

1.   Csapadékvíz-kezelés fejlesztése.

2.   Városi úthálózat fejlesztése

3.   Egyebek

 

A témaválasztás ennek tekintetében kifejezetten provokatívnak tekinthető! Szigetszentmiklóson ugyanis olyan, mint csapadékvíz elvezetés nincs és nem létezik! Így először kialakítani kellene, hogy legyen, mit fejleszteni!

 

Nem mellesleg éppen ezzel kapcsolatban van egy önkormányzati vállalkozás, melynek neve ÉCSVCS Kft. Ez a cég éppen a csapadékvíz elvezetéséért felelne, ha olyan Szigetszentmiklóson lenne évi 50 millióért! Mivel nincsen és ő sem magyarázza meg hova teszi a pénzt ezért sokakkal együtt bennünk is csúnya gondolatok kezdtek el elindulni, melyet úgy tűnik a cégnek nem áll szándékában semmilyen téren sem cáfolni.

 

A városi úthálózat egy merő katasztrófa! S nemcsak azért, mert az elmúlt években, évtizedekbe alig, illetve semmit sem fejlesztettek rajta és órákat állhatunk a dugóba, hanem azért is, mert úgy engedtek városunkba néptömegeket, hogy nem teremtették meg fogadásukhoz a körülményeket, így például azt sem, hogy milyen úton fognak közlekedni, ha már gond volt az utakkal és a járdázatlansággal addig is!

 

Az Egyebek az egy olyan téma, amelyre általában nem szokott idő jutni, így akárki nem mondhat el akármit a várossal kapcsolatba, ami egyébként közprobléma!

 

Ellenben olybá tűnik, ha érdemi előrelépések nélkül ez a téma felhozatal, akkor Szigetszentmiklós város Önkormányzata részéről a közmeghallgatást, mint olyat 2018-ban sem veszik komolyan!

 

Ennek ellenére mindenkit arra kérünk, hogy menjen el és kérdéseit tegye fel! Tegye fel, akkor is ha az Önkormányzat részére kellemetlen!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4313875166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása