Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

5 - 6 db félsertés! Ennyit tudott felmutatni Szigetszentmiklóson egy szervezet, amely ifjúság fejlesztésre kért pénzt!

2018. április 27. - Buckai Szövetség Egyesület

5 – 6 db félsertés! Ennyiről számoltak be egy ifjúsági szervezet tavalyi elszámolásával kapcsolatban azok, akik a 2018. Április 25-ei képviselőtestületi ülésen részt vettek Szigetszentmiklóson!

 

Az eredetileg gyermek fejlesztéseket, közösségi rendezvényeket szervező szervezet beszámolók szerint irodájában még jól láthatóan tevékenységgel sem, így valós tevékenységgel sem rendelkezik, de 5 db félsertéssel próbálta igazolni tavalyi pályázati pénzének költéseit!

 

Hogy a félsertések mire kellettek és voltak-e például rendezvények, fejlesztések az nagy talány, de az elszámolás az Önkormányzati többség szerint rendben van! Rendben van, mert a számla alakilag megfelel az arra irányadó előírásnak, de a számlát nem vizsgálták meg tartalmilag!...

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8713874166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása