Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Rendkívüli ajánlat Szigetszentmiklós város Polgármesterének: Cseréljen lakást egy a Határ úti fekália ár által mindig elöntött ingatlantulajdonossal, hogy átérezze az állapotokat és a körülményeket!

2018. április 26. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

és

Kedves további címzettek!

 

Szigetszentmiklóson minden esőzés idején a Határ úton, ahol elhelyezkedik a központi csatornavezeték nem a csatornába folyik bele a víz, hanem akár csatornafedőket is a túlnyomás miatt felfeszítve árad ki az emberi ürülék, a fertő az útra és a kertekbe! Mindenbizonnyal azért, mert a Polgármester Úrnak így tetszik!

 

Ha nem tetszene, akkor már tett volna ellene, hiszen ez a helyzet már fent áll több, mint 8 – 9 éve! A 8 – 9 év alatt azonban megoldás nem született csak hibás keresés, hogy a probléma miért nem oldható meg és a ki a felelős vagy kik a felelősek ezért! Ugyanakkor természetesen egyszerű a matek! Ami 10 – 11 ezer emberre lett tervezve az 40 ezer embert nem bír el! Sajnos azonban e elemi matekra városunk vezetőinek nem sikerült rájönni! Mindenbizonnyal hiányoztak akkor, amikor tanár bácsi és / vagy tanár néni igyekezett ezt a tudást is megtanítani nekik!

 

Éppen ezért ajánlattal rendelkezünk! Felkeresünk egy Határ úti mindig elöntött ingatlantulajdonost, hogy hajlandó-e a házát elcserélni a Polgármesterrel! Ha igen, akkor elősegítjük és kezdeményezzük ezt a jogi helyzetet! Az ingatlantulajdonos így elérheti, hogy végre ne a fertőbe éljen! A Polgármester pedig beköltözhet oda, ami mindig is szíve vágya volt, ahol kiárad a kaki! Így Polgármester Úr álmainak megfelelően élhet izgalmak között, hogy elkap-e valamilyen fertőzést, avagy sem, s ha úgy ítéli meg, hogy tényleg sz*r a helyzet, akkor talán mivel az ő bőrére is megy, akkor tesz ellene! Ha pedig nem, akkor kedves egészségére!

 

Szóval Polgármester Úr! Mikor kezdhetjük az ügyletet?

 

Szigetszentmiklós, 2018. Április 26

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3113871928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása