Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Nemcsak az SZTK Stadionnál van elszámolás Hogyan bontották le a Kardos iskola mellett megvett területet?

2018. április 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Becz Péter a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Körének elnöke, a Szigetszentmiklósi Önkormányzat önnel azonos színű képviselője, a legnagyobb döntéselőkészítő Önkormányzati bizottság, a Gazdasági bizottság elnöke 2018 Február 21-én a képviselőtestületi ülés keretében azt mondta a határidőre félig sem elkészült TAO Stadionnal, a kifizetetlen alvállalkozókkal, a 3 havi illetményüket üldöző focistákkal, az NBII-ből az NBIII-án a Megye I-ig süllyedő, majd megszűnő csapattal kapcsolatban, hogy elszámolták magukat! Annyira elszámolták, hogy a csapattagok a megszűnésről a sajtóból értesültek és az utánpótlás nevelésben talán már 100 gyermek sincsen!

 

Mindezt egy olyan ember, egy olyan képviselő mondta, aki 1990 óta négy éves kihagyással, mert az 1994 – 1998 közötti szakaszt kihagyta, de mégis 1990 óta szinte folyamatosan a Szigetszentmiklósi képviselőtestület tagja! Minden évben ott van és megszavazza a költségvetést és több, mint tíz éve bizottsági vezetőként meghatározza a legfontosabb döntés előkészítést! Ez az ember, ez a képviselő elszámolta magát? Ez az ember ez a képviselő esetleg nem is tud számolni? Akkor milyen döntéseket hozott eddig? Mi alapján döntött a költségvetésről és jó-e volt az nekünk?

 

Polgármester Úr! Ez a kijelentés városunkra annyira megalázó és annyira veszélyes, hogy utána mentünk egyéb korábbi döntéseknek! És nem kellett sokáig mennünk, hogy ilyet találjunk! Éppen ezért szeretnénk megkérdezni mi történt pontosan Kardos István Általános és Szakközépiskola, valamint Szakgimnázium melletti ingatlan esetén? Mi úgy értesültünk, hogy 20 millióért vették meg és az épület bontását további 20 millió forintra tervezték! Csakhogy állítólag elszámolták magukat, s ez valójában 30 millió forintba került! Hopp az egész beruházás hirtelen 40 millió helyett 50 millió! Ez hogy történhetett meg? Hogy számolhatták el magukat ott is 10 millióval? Vagy rosszul tudunk valamit? Rosszul értesültünk? Ez nem igaz?

 

És Polgármester Úr! Attól tartunk ha tovább kutakodunk még sok ilyet találunk! Sok olyat, amely hirtelen sokkal több lett tizen milliókkal! Hogy történhetett ez meg? Hogy számolhattak el ennyire mindent? Hogy bízzuk Önökre a város értékeit és értékeinket, ha ilyenek történnek a háttérben?

 

Elszámolták magukat? Egy 21 éves pályakezdőtől is nehezen megérthető, de talán neki megbocsátható, de olyan emberektől, akik több, mint 2 és van aki már lassan 3 évtizede ül ugyanabban a székben és hoz rosszabbnál rosszabb döntéseket semmiképpen sem!

S ennek tükrében el kell gondolkodnunk azon mennyire alkalmasak Önök arra, amit csinálnak és amilyen tisztséget betöltenek! Vagy magyarázzák meg, hogy hogyan lehetségesek ilyenek?

 

 

Megtisztelő válaszát

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Április 1

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2913798796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása