Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Csépi út a Katasztrófavédelemnél Minek kell történni, hogy szakszerű kezelés legyen? Halálnak? Súlyos balesetnek?

2018. április 01. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Talán sem én sem az általam vezetett egyesület nem okoz meglepetést azzal, ha azt mondjuk és ismételten, hogy válságban van Szigetszentmiklós és Csepel-sziget közlekedése! Ennek Buckai szintén lévő egyik legkritikusabb szakasza a Csépi út a Katasztrófavédelemnél!

 

Ez a szakasz kanyargós, szűk, villanyoszlopok vannak egymással szemben, s baleset és életveszélyes is egyben. De ezen szakasz mellett ott van a Katasztrófavédelem, amely adna a telkéből, így megoldható lenne a gond és a probléma! Megoldható lenne, hiszen bár nyilván nem olcsó a villanyoszlopok arrébb helyezése, de szerintünk azt le lehetne barterezni az ELMŰ-vel megfelelő tárgyalások keretében, például ha a Sportcsarnokban ingyen reklámfelületet biztosítanának a villanyszolgáltató vállalatnak.

 

Önök mégis azt mondták, hogy nem! Ön és testülete szerint ez jó úgy, ahogy van, mert természetes forgalomlassító hatása van! Ezt tényleg komolyan gondolták? Jó az úgy ahogy van, ami baleset és életveszélyes? Hány embernek kell, ahhoz súlyosan megsérülni vagy meghalnia, hogy meggondolják magukat és itt változás következzen be? Ön és testülete tényleg ennyire felelőtlen?

 

Megtisztelő válaszát

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Április 1

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2913798514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása