Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Meghívó Szigetszentmiklós Polgármesterének a Csépi úti gyalogtúrára a Két lyukú hídtól teljes hosszában a Taksonyi hídig

2018. március 31. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

A Buckai Szövetség Egyesület szeretettel meghívja Önt és minden kedves támogatóját, testületi tagját egy Csépi úti gyalogtúrára! Egy gyalogtúrára, amely Kétlyukú hídtól a Taksonyi hídig tartana! Egy gyalogtúrára, ahol megismerhetné milyen érzés 2 irányú, de másfél sáv széles járdátlan út mentén sétálni, ahol a 30-as tábla dísznek van és ahol a túlélés reményének fenntartása érdekében minden arra járónak elkélhet egy-egy biblia! Ahol megtudhatná azt milyen kerülgetni a pocsolyákat és milyen az, amikor a nagy sebességgel közlekedők beküldik a nyakába a pocsolyának nevezett mély tenger tartalmát! Mitöbb ebben az esetben megismerhetné testközelből az ÉCSVCS Kft teljesítményét, amit csapadékvíz elvezetésnek nevez, s amelyre évente Önök 50 milliót költenek és amely ennek ellenére város szerte nem fedezhető fel! Szigetszentmiklóson csapadékvíz elvezetés ugyanis nincsen!

 

Megláthatná, hogy milyen érzés gyalogosan átmenni a Katasztrófavédelemnél, ahol egy kanyargós útszűkületben még villanyoszlopok is elhelyezkednek egymással szemben! Mit is mondtak erről az életveszélyes szakaszról Önök? Természetes forgalomlassító? Kíváncsiak vagyunk mit mondanak majd a személyes tapasztalatok! A gyalogtúra során és a tapasztalatok mellett elgondolkozhat azon, hogy mit okozott a városnak és ennek a városrésznek az, hogy minden árkot, bokrot eladtak és az utolsó centimétert anélkül, hogy megteremtették volna ekkora néptömeg fogadására az alapvető infrastrukturális feltételeket!

 

Mitöbb, ha Ön igényli még egy valódi közlekedési szakértőt is hozunk! Egy szakértőt, aki elmagyarázza végre, hogy ha járdátlan út mentén kivesszük a szembe forgalmat és ott emberek gyalogolnak a sebesség felfokozódik és a halálos balesetek bekövetkeztét 100 %-osan lehet garantálni!

 

Szóval erre a túrára szeretettel várjuk! Kérjük jelezze mikor jó Önnek és hány fővel jön el! Egy valami fontos: Gyalogtúra! Nincs autó és nincs busz! Gyalogolja végig velünk ezt az utat! S ha megtetszet majd más Buckai utakra is szeretettel meghívjuk!

 

Várjuk visszajelzését!

 

Köszönjük!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Március 31

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9213797536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása