Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

ÉCSVCS Kft: Szigetszentmiklóson nincs csapadékvíz elvezetés! De van egy olyan Önkormányzati cég, amely 50 millió forintot vesz fel csak ezért! De hol a pénz?

2018. március 27. - Buckai Szövetség Egyesület

Kedves Olvasóink!

 

Mint Önök is tudják Szigetszentmiklóson nincs csapadékvíz elvezetés! Ennek ellenére mégis van egy olyan cég, amely a csapadékvíz elvezetésre hivatkozva vesz fel évente több, mint 50 millió forintot. De vajon miért? Vajon mire költi el? Ezt évek óta kérdezzük tőle, akár írásban, akár képviselőtestületi üléseken, de eleddig érdemi válasz nem született! Úgy gondoltuk más formában és hozzájuk menve kérdezzük meg tőlük! Hogy ez, hogy történt? Erről szól a videónk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5713782700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Póka László 2018.03.27. 11:32:23

Nagyon jó! Így kell ezt csinálni.
Bátran, akár egyedül is.
Természetesen sokkal hatékonyabb lenne, hogy ha az, aki térdig vízben, vagy szarban gázol évente több alkalommal Szigetszentmiklóson, mindegyik kiragasztaná a kérdéseit az önkormányzat, és a csapadékvíz elvezetésére évi 50 000 000 Ft-ot felvevő cég telephelyére.
CSelekedj! Legyél győztes! Állj a bátrak közé!
HAjrá!
süti beállítások módosítása