Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A változás, a döntés mellett talán a körzet valódi ismerete is fontos lehet!

2018. március 11. - Buckai Szövetség Egyesület

2018 Március 11-e van! 4 hét és eldől ennek az országnak a sorsa, akár a következő 4 évre, akár a következő évtizedekre! Emberek vannak, akik még mindig nem döntötték el kire is szavazzanak, s emberek, akik pártokra szavaznak, miközben nem tudják, hogy annak a pártnak a jelöltje pontosan kit, mit és mekkora felkészültséget takar!

 

A választás során nagyon fontos, hogy kikerüljünk a mostani alternatív valóság csapdájából! Hogy kikerüljünk abból, hogy nem azok a kérdések, amelyek meghatározóak a megélhetésre, a mindennapi létre, az egészségügyre, az oktatásra vonatkozólag, hanem azok, amelyeket igazán senki sem él meg, s olybá tűnik, hogy a hatalom és a propaganda fantomokat kerget, népnyomorgatás mellett!

 

De ki váltsa le őket? Mi ezt nem mondhatjuk meg össz ország szinten, de javaslatot tehetünk a helyi jelöltekre!

 

Csak az képes képviselni egy területet legalábbis szerintünk, aki a körzettel együtt él és együtt lélegzik! Csak az képes eljuttatni a kérést és a kiharcolni a fejlesztéseket! Csak annak az ígérete lehet valós, aki a problémák ismerete mellett válaszokkal is rendelkezik, ahogy megoldásokkal is és képes azokért tenni is! Egy a területét érző képviselőnek így nem kell kormányzatinak lennie vagy ellenzékinek! Azért nem, mert a körzet ismeretét és valódi képviseletét nem a szín határozza meg, hanem az ember és a jelölt.

 

Biztosan nem alkalmas terület képviseletére, aki Kis-Duna régió képviselőjeként Sopront élteti. Az sem alkalmas, aki szintén e körzetbe Paks II-vel támad! Biztosan nem jó jelölt, aki szerint a Tassi zsilip gyengesége csak a Tassi Önkormányzat problémája és felelőssége, miközben ha átszakadna, akkor újra minden Kis-Duna menti települést elöntene! Alkalmatlan jelöltnek, aki kifejezi, hogy csak a választó körzet középső régióját ismeri, de perem vidékeit, perem településeit nem! Alkalmatlan képviselőnek aki szerint Csepel és Soroksárnak az a legnagyobb problémája, hogy Soroksáron nincs piac, míg Csepelen, ahol szegények élnek Budapest legdrágábbja van! Alkalmatlan képviselőnek, aki ahol közlekedési káosz van ott azt mondja ne közlekedjenek az emberek, ahogy alkalmatlan képviselőnek az is, akit a cetlijétől nem lett elszakítani! Aki mindent a cetliből olvas fel és ha a kérdésre adandó válasz a cetliben nem szerepel, akkor nem tud mit kezdeni a kérdéssel!

 

Vannak országos problémák, melyek várják az országos megoldást! Párt listán arra szavazzon mindenki, amely párt erre a legjobb választ képes adni! De egyéni körzet jelöltjeként arra, akiről eltudja hinni, hogy azt a területet érti, ismeri és foggal, körömmel képes képviselni!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr10013731162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása