Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Egy előnytelen szerződés nyomában Szigetszentmiklós és a Fővárosi Vízművek Bagatell bérleti díj mellett fennakadások a szolgáltatásban! Vajon kinek jó ez?

2018. március 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

 

Már a korábbi években is feltettük a kérdést, melyet felteszünk most újra és ismét, hiszen eddig sosem válaszoltak rá érdemben, csak olykor hangulatot keltettek!

 

2013-ban Szigetszentmiklós a nagyobb szolgáltatókhoz való csatlakozás miatt szerződést kötött az addigi Szigeti Vízművek helyett, mert az az új előírásoknak már nem felelt meg a Fővárosi Vízművekkel! Bár Szigetszentmiklósnak mind a csatorna, mind a vezetékes víz hálózata szétterjedt és nagyon sok kilométeres mégis a bérleti díj évi 500 ezer Forint! Évi 500 Forint az két csatlakozás díja! Minden további csatlakozás Szigetszentmiklós Fővárosi Vízműveknek adott ajándéka!

 

Ha azon gondolkozunk, hogy kapunk-e ezért valamit mi úgy látjuk és úgy érezzük, hogy nem! Olcsóbb lett vezetékes víz vagy a csatornahasználat ára? Nem!  Olcsóbb lett a csatlakozás díja? Nem! Mitöbb a díjazás eltérése évek óta nem tűnt el! Lakihegyé sokkal kevesebb, mint a város más részén élő lakoké! S nem! Nem Lakihegyét kell felemelni, hanem a város többi részét a Lakihegyi szintre levinni!

 

Ha azon gondolkozunk, hogy karbantartás, akkor az sem lett jobb! Tapasztalataink szerint mintegy 10 óra általában egy hiba elhárítása! 10 óra, pedig az ÁTI Sziget területén bérel helységet és raktárat tudomásunk szerint a Fővárosi Vízművek!

 

Ebből számunkra az látszik, hogy ez a szerződés senki másnak nem jó csak a Fővárosi Vízműveknek, de Szigetszentmiklósi téren rajtuk kívül még kinek jó ez? Miért kötöttük meg?

 

Itt volt ugye a 2017-es Közmeghallgatáson az a kérdésünk, hogy talán a Polgármester Úrnak jó ez? Ha igen, akkor miért? S megkérdeztük, hangsúlyozottan megkérdeztük, hogy vajon a Polgármester Úr korrupt-e. A Polgármester persze igyekezett itt is hazudni, s beállítani a kérdést tényközlésként, de itt ráförmedt a nép! S kötelezték arra, hogy válaszoljon a kérdésre! Korrupt avagy se? S válaszoljon arra a kérdésre miért jó nekünk ez! A Polgármester azt mondta ő nem megvehető és nem korrupt, de arra nem válaszolt, hogy miért kötött ilyen előnytelen szerződést! Szóval miért kötött ilyen előnytelen szerződést?

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Március 9

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6313728126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása