Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat arroganciájának újabb ádozata a Kis-Duna?

2018. március 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

 

Szavakkal leírhatatlan az az érzés, amelyet akkor éreztünk és éltünk át, amikor a Szigetszentmiklósi Önkormányzat Kis-Dunával kapcsolatos 2018. március 1-én kelt levelét elolvastuk! Ha eddig nem lett volna az a véleményünk, hogy nincs az az erkölcsi mélység, amelyre Önök ne lennének képesek süllyedni, akkor most biztosan gondoskodtak arról, hogy ez legyen az érzésünk és a véleményünk!

 

Már ne is haragudjanak, de hogy értik azt, hogy a Kis-Dunával, a Kis-Duna élhetőségével, a Kis-Duna szennyezésével, a valamikor itt folytatandó közlekedéssel, valamint a Tassi zsilippel kapcsolatban Önök nem illetékesek? Hogy értik annak fényében, hogy minden választáskor megígérik, hogy tesznek érte és küzdenek azért, hogy elérhetőbb, szebb, jobb és élménytelibb legyen?

 

Mikor hazudtak nekünk és a lakosságnak? Akkor, amikor megígérték vagy most? S, ha hazudtak, akkor vajon ismerik-e azt a közmondást, hogy: „Aki hazudik az…”

 

S, ha Önök esetlegesen nem illetékesek, akkor ez azt jelenti, hogy Önök nem is lobbiznak a Kis-Dunáért? Valaki vagy valami ezt megtiltotta Önöknek? Ha nem illetékesek, akkor nyugodtan szennyeződjön a környezet, pusztuljon el az élővilág és had hulljanak az itt élő emberek? Hogyan kell érteni ezt? Így értették? Önöknek útban vannak az emberek? Had hulljanak és had haljanak meg? Önöknek fájna, ha valami szép, tiszta, védett és egészséges lenne? Sokkal jobban tetszik Önöknek, ami szennyezett, rothadó, poshadó és visszataszító? Önök nem illetékesek?

 

Esetleg úgy értették, hogy Szigetszentmiklós város Önkormányzata csak akkor illetékes a Kis-Dunába amikor 5 kifolyón keresztül két lakótelep mocskával árasztja el saját cége felhasználásával? Hogy úgy enged be csapadékvizet a Kis-Dunába, hogy arra nincs sem engedélye, sem korszerű szűrő berendezése? A szennyezéseknél és az ígérgetéseknél illetékes, de a megoldásoknál a problémakezeléseknél nem? Hogy lehetséges ez?

 

Megtisztelő válaszukat

mihamarabb várjuk!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Március 9

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3513727378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása