Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Csepel Önkormányzatának és kormányzati jelöltjének: Önök Rómától tanultak építeni? Ahogy Carthagot sikerült neki elintézni?

2018. március 03. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Csepeli Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

továbbá

Tisztelt kormányzati jelölt Úr!

 

 

A Buckai Szövetség Egyesület köszönetét szeretné kinyilvánítani azért a kedves hozzáállásért, amelyet az ismételt Csepeli HÉV megkeresésre tettek! Önök minden bizonnyal és természetesen akartak válaszolni, hogy miért volt útba a Csepeli HÉV az elképzelésüknek, melyekkel néptömegek közlekednek és miért akarták felszedni Közvágóhíd és Pesterzsébet között a Ráckevei HÉV síneit az Olimpia rémálom szerű ötletével, de vélhetőleg közbe jött egy kis technikai malőr! Vagy a nyomtató nem működött, vagy az internet éppen akkor elszökött, vagy a postás nem bírta el a levéllel járó terhet vagy éppen akkor ütött be egy áramszünet, amikor Önök, amikor nekünk írtak volna levelet! Így sajnos annak az ismeretnek a hiányában, mintegy tudatlanul hallunk meg, hogy Önök miért akarták visszaküldeni a kőkorba Csepelt, Csepel szigetet és Dél-Pestet a főutak 50 másodpercenkénti villamos keresztezésével, ahelyett, hogy korszerűsítettek volna és modernkori elővárosi gyorsvasút szerelvényeket hoznának el alacsony padlós és klimatizált lehetőséggel! De mostmár mindegy, ha nem tudhatjuk meg, hát nem tudhatjuk meg!...

 

De Önök mást is tettek mely fő tárgya ennek a levélnek! Önök egy trafik bodegára, amelyet persze lehet tekinteni öregnek, korszerűtlennek és sok mindennek, de 2016-ban kiírták itt felújítás lesz! Úgy felújították, hogy eltűnt még a föld színéről is! Persze az tuti, hogy így nem lesz rá gond, de mintha nekünk mást jelentene a felújítás szó! Tessenek mondani túl sok Római történelmet olvastak és Carthago története beragadt? Ha igen, akkor jelezni szeretnénk, hogy ez sem volt teljeskörű, mert a só lemaradt! Ha nem, akkor mi történhetett és legfőképpen miért történhetett? A felújítandó bodega miért nem felújult és miért tűnt el még a föld színéről is?

 

Megtisztelő

válaszukat miharabb

várjuk!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Március 2

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1713712688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása