Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ügyészségtől érdeklődtünk és MLSZ segítséget kértünk a 3,5 milliárd forintból fel nem épült TAO Stadion miatt.

2018. február 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Ügyészségi tájékoztatást és MLSZ segítséget kért a Buckai Szövetség Egyesület a 3,5 milliárd forintból + 361 millió forint rendkívüli támogatásból fel nem épült TAO Stadion miatt.

 

Az ügyészségtől az volt a kérdésünk, hogy folytatnak-e vizsgálatot a kérdésről, illetve tudnak-e róla, hiszen szerintünk kellene, miután véleményünk szerint ez az ország szégyene!

 

Az MLSZ-től az a kérésünk volt, hogy segítsék a Szigetszentmiklósi és futballozni vágyó gyerekeket, hogy azok támogatva legyenek és folytathassák futball karrierjüket, ne bátortalanodjanak el.

 

A beruházásról, amit eddig tudni lehet:

 

·       Az Önkormányzat mintegy 100 millió forintért egykoron megvett területére épült, amely ma  már 1 milliárd forintot ér.

·       A területet, amelyre épült korábban is meglepő dolgok lengték körül (40 millióért készült Sportcsarnok terv amely elévült, Vándorló Földek)

·       3,5 milliárd forintból + 361 millió forintból decemberre, a határidőre 50 %-os készültség sincs!

·       Médiából tájékozódó csapattagok, akik akkor és ott tudták meg, hogy nincsen klubjuk!

·       Megszűnt női szakosztály és számtalan utánpótlási korosztály

·       Kifizetetlen alvállalkozók, 3 havi bér tartozás, leszerelt és elvitt daruk, összetört elemek a talajban.

 

Sokak megítélése szerint ez a Stadion soha nem fog elkészülni, melyért a klub szerint hibás az EMMI, Szigetszentmiklós teljes lakossága és összes vállalkozója mert a klubbot nem támogatta!  Szerintünk viszont ez szégyen Szigetszentmiklósra nézve egyrészről abban, hogy e klub használja a Szigetszentmiklós nevet, másrészről abban hogy ilyen ebben a városban megtörténhetett!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr313675366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása