Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Lesz-e következménye az Önkormányzatban a Szigetszentmiklósi 3,5 milliárd forintból fel nem épülő TAO Stadionnak?

2018. február 16. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Szigetszentmiklós városa, mint talán Ön is tudja Magyarország egyetlen egy olyan helye, amely hatalmas TAO támogatást kapott Stadion építésre, de ahol úgy tűnik e Stadion soha se épül fel és ki tudja a pénz (3,5 milliárd + 361 millió forint támogatás) merre lehet!

 

A hírek szerint kifizetetlen alvállalkozók, 3 havi bérüket váró focisták, akik a sajtóból tudták meg, hogy nincs csapatuk, valamint a 2 év alatt NBII-ből NBIII-on át Megye I-ig süllyedő majd megszűnt csapat lengi körül e projektet! Egy olyan projektet, melybe Szigetszentmiklósnak nemcsak városa, de Önkormányzata is meglátásunk szerint vastagon érintett!

Vastagon érintett, mert 2017 November 15-én elfogadta az erről szóló beszámolót, miközben már a folyamatok állása akkor is látható volt! Elfogadta, hogy nem a klub ezért a hibás, hanem az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szigetszentmiklós teljes lakossága és minden vállalkozása, mert nem a klubbot támogatja!

 

Vastagon érintett, mert ahova épült volna mindez az egy egykoron 100 millió forint értéken megvett önkormányzati telek, amely ma már egyes becslések szerint 1 milliárd forintot is megérhet! Márpedig, ha így van, akkor hagyott elkótyavetyélni egy ekkora értéket egy soha fel nem épülő Stadion érdekében!

 

Vastagon érintett, mert a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Körének egyik feje az a Becz Péter, aki nemcsak képviselő, de az Önkormányzat legnagyobb hatáskörrel rendelkező bizottságának az elnöke! Hogy férhet össze az, hogy az Önkormányzat legnagyobb hatáskörrel rendelkező bizottságát egy olyan ember vezesse, aki egy ilyen ügyben és nem kis mértékben érintett?

 

Vastagon érintett, mert az a Potoczki Tamás, aki a klub elnöke egyben a Szigetszentmiklósi Önkormányzat Kulturális, Sport és Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának tagja. Annak a bizottságnak, amely a legtöbb kérdésben például az SZTK-val kapcsolatban dönthet! Nem érzik-e enyhén szólva ezt összeférhetetlennek és egy ilyen ügy után meglehetősen kellemetlennek?

 

Nem gondolják-e azt, hogy mivel a Szigetszentmiklósi Önkormányzat a soha fel nem épülő TAO Stadionnal kapcsolatban több összefonódással és vastagon érintett meg kellene hozniuk a megfelelő döntéseket? Nem gondolják-e azt, hogy mindez mind Szigetszentmiklós városára, mind annak Önkormányzatára, mind a futballra nézve hatalmas szégyen, ahol azokat hagyták cserben (lakosság, futballisták), akik a legjobban bíztak Önökben?

 

Megtisztelő válaszukat

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Február 16

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2913675502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása