Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A 3,5 milliárdos bebukott TAO Stadion, a 4,7 milliárd forintos ki nem takarított Bucka-tó városában keressük a Bucka csatornában érintetteket!

2018. február 12. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Lakosság!

 

Abban a városban, ahol nem régen 3,5 milliárd forint + 361 millió forint értékben bedőlt a TAO Stadion és nem készült el, ahol 4,770 milliárd Forint értékben a Bucka-tó, amely Magyarország 30 legszennyezettebb területének egyike nem lett kitakarítva van egy harmadik beruházás, amely nagyon sokakat érint és amely szintén nem rendben lévőnek tűnik! Ez a Bucka csatorna!

 

2017 nyarán, pontosan július 11-én a Szigetszentmiklósi Önkormányzat és a Buckacsatornamű és Viziközmű Társulat előállt egy összeggel és elszámolással. Ezen elszámolás szerint minden ingatlannak 152.827 Ft jár vissza! Csakhogy ez sehogy sem jön ki! Matematikai arányszámításokkal az összegnek minimum ingatlanonként 166.805 Ft-nak kellene lenni, azaz további 13.978 Ft járna még minimum vissza!

 

Más számítások szerint, amelyek figyelembe veszik az Önkormányzat által is felhasznált ECI Magyarország Kft szakvéleményét a visszajáró összeg mégtöbb! Mégtöbb, mert hozzájárultattak egy olyan szennyvíztelephez, amely sem részben sem egészben nem hárítható a Bucka lakosságára és semmilyen formában sem! Hiszen a szennyvíztelepet a Bucka Szigetszentmiklós teljes lakossága helyett nem fizetheti ki!

 

A Szigetszentmiklósi Önkormányzat és a Csatornaközű társulat az elszámolással kapcsolatban sunyizik és a közérdekű adatigényléseket rendre megtagadja, amellyel a nincs rendben semmi sem gyanúját még jobban fokozza és tűzön tartja!

 

Bírósági eljárás keretében pereljük ki az adatokat és alátmasztásokat!

 

De felkérünk minden érintet lakost, aki megkapta a 152.827 Ft-ot, aki ennél kevesebbet kapott vagy nem kapott semmit sem, hogy keressen fel bennünket! Egyeztessünk minél szélesebb körben annak tekintetében, hogy mi jár vissza és mi nem! Keressenek fel továbbá azok is, akik bár a csatorna hozzájárulást kifizették azt minden bizonnyal nem tudják ingatlanjukra bevezetni! Nem tudják, mert nem megy el az utcájukba, vagy nem tudják, mert a csatornát tervezők úgy találták ki a dolgokat, hogy neki milliókat kelljen fizetni a rácsatlakozás érdekében!

 

A Buckai Szövetség Egyesület hamarosan lakossági fórum állomásokba kezd! Arra kérünk minden érintetett jöjjenek el, figyeljenek és keressenek bennünket! A beruházásba befektetett pénz a mi pénz! Nem hagyhatjuk, hogy játszanak vele vagy játszanak velünk!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9313660656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása