Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

A 3,5 milliárd forintos fel nem épült TAO Stadion után vegyék el a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Körétől a Szigetszentmiklós név használat lehetőségét.

2018. február 11. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési

Minisztérium!

 

Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

és

Kedves további címzettek!

 

Jelen levelünk esetében saját véleményünket szeretnénk megfogalmazni az Önök részére, amely egyezik sok más ember véleményével és ez alapján kérjük intézkedésüket!

 

Tudomásunk szerint minden település esetében a település címerének és nevének használatáról az aktuális település Önkormányzata, testülete dönthet. Hogy ez helyes vagy sem az persze más kérdés. Hiszen, aki azon a településen él miért ne használhatná a nevet és a címert, ha büszke saját településére? De mindegy is, hiszen így van és így kell elfogadni!

 

Viszont, ha már így van, akkor attól azért mindenképpen el kellene venni a név vagy a címer használat lehetőségét, aki szégyent hoz Szigetszentmiklós nevére és / vagy címerére!

 

Szerintünk a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Köre ilyen! 3,5 milliárd forintból + 361 millió forint támogatásból fel nem épült Stadion, November 15-én két hét múlva megígért munka kezdés (mely szerint azóta nem telt el két hét), leszerelt daruk, földben összetört elemek és médiából a megszűnésről tájékozódó csapattagok egyszerűen szégyen! Szerintünk az ilyen ne használhassa a Szigetszentmiklós nevet! Már csak azért se, mert szerintünk Szigetszentmiklós neve, az itt élő emberek értékrendje a klub körül látható eseményeknél sokkal fényesebb és értékesebb! A lakossággal együtt mi sem szeretnénk amiatt szégyenkezni, hogy az ott látható esemény összeforr a város nevével és összeforr velünk!

 

És már elnézésüket kérjük, de soha és sehol máshol nem láttunk olyan csapatot, amely 2 év alatt az NBII-ből az NBIII-on át a MegyeI-ig süllyed vissza, majd megszűnik! Ez a mélyrepülés páratlan és példátlan!

 

Ahogy nem láttunk máshol olyan klubbot sem, hogy saját neveltjeik közül a felnőtt csapatban szinte egy se szerepeljen! Ez is példátlan volt Szigetszentmiklós esetében!

 

Így arra kérjük Önöket, hogy hozzanak határozatot, amelyben elveszik a Szigetszentmiklósi Testgyakorlók Körétől Szigetszentmiklós nevét!

 

Arra kérjük továbbá Önöket, hogy a továbbiakban semmilyen támogatást ne adjanak ennek a klubnak egészen addig, amíg mindazok, akik ilyen helyzetbe hozták azt nem távoznak a klub éléről és nem vállalnak felelősséget tevékenységeikért! Ebbe beleértjük a büntetőjogi felelősséget is! Így hát töröljék a 2018-as költségvetésből az 1.1. melléklet 82. oldaláról a támogatásként adandó 6,5 millió forintot, valamint az 1.1. melléklet 71. oldaláról a hitel támogatásként adandó 12 millió forintot, továbbá az egyéb esetleges rejtett támogatásokat is.

 

Felhívjuk a Tisztelt Testület figyelmét, hogy miután 2017 November 15-én elfogadta azt a véleményünk szerinti dajka mesét, melyet a klub elnöke, valamint a klubhoz köthető képviselője előadott mindazért, ami ebbe a klubba történik Önök felvállalták a politikai felelősséget is!

 

Azon mondatukat mely szerint a klub vergődéséért az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szigetszentmiklós teljes lakossága és összes vállalkozása a felelős, mert nem támogatja a klubbot egyenesen visszautasítjuk!

 

Meghozott intézkedésüket

mihamarabb várjuk!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Február 10

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1113655662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása