Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Költségvetési hiány van? A soha fel nem használt kamerázásra költeni minek kell?

2018. január 30. - Buckai Szövetség Egyesület

 

Tisztelt Polgármester Úr!

és

Kedves további címzettek!

 

Szigetszentmiklós városa minden évben év elején szegény, amíg elfogadásra nem kerül a költségvetés! Szegény és mínuszos is csakhogy ne lehessen egyetlen egy fejlesztést, építést vagy bármilyen pozitív javaslatot beletenni és benne elérni! Nem számít, hogy mekkora ipari parkja és az sem számít, hogy mekkora adóbevétele van, mert mindent letudnak söpörni egy kis számviteli (értsd: könyvelési) trükkel!

 

Szóval szegények vagyunk és rongyokban járunk, miközben a testületet évek óta kamerázza egy ember, aki többször volt már jelölt is különböző színekben és az egykori mély színvonalú Miklósi újság nevű szennylapot sikerült neki szerkeszteni! De valahogy sosem kerültek felhasználásra kamerájának felvételei. Sosem és tudomásunk szerint semmilyen szinten sem, miközben pénzt költ a város erre? Miért? Miért ne lehetne azt mondani, hogy ha ennyire mínuszos a költségvetés, akkor az ilyen teljesen felesleges költéseket megszüntetjük, megspóroljuk, s helyette valamilyen szinten a város fejlesztése jöjjön el?

 

Nagy Ferenc(kiírható a neve, mivel mind volt jelöltként, mind médiásként közszereplő) egyébként az a „kedves” ember, aki egykoron azt piros hangosbemondós autót vezette, amely az Önkormányzat valaha volt legbicskanyitogatóbb üzenetét zengedezte! Ez az esemény 2001-ben történt meg, amikor a Csepel Autógyár területén 10 ezer darab sérült ciános hordót leltek, melyet mint ciánt mosott be a talajba az eső és szállította a szél! A Buckai lakosság erre pánikot kapott és kirakta az eladó táblákat! Ez az ember pedig jött a piros autójával és zengedezte: „Nyugodjon meg a tisztelt lakosság! Nem erre fúj a szél!” (Azaz ott maradhat változatlan formában ez a borzalom). Még szerencse, hogy a lakosság és a média nem hagyta ezt és a média nyomás hatására mégis ellett víve ez a szörnyűség!

 

Szerintünk ilyen emberre az Önkormányzatban nincs semmi szükség és nincs szükség a pénzeket felemésztő látszat szolgáltatására se, amit sosem látott és senki se!

 

 

Szigetszentmiklós, 2018. Január 30

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5813618378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása