Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

SAJTÓKÖZLEMÉNY Mond meg az igazat és betörik a fejed! avagy Meghívó egy civil üldöző, koncepciós perre!

2018. január 19. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Magyar Sajtó!

 

Jelen levelünk keretében első körben tájékoztatjuk, majd az időpont kijelölésekor meg is hívjuk Önöket egy hatalmi visszaéléstől sem mentes civil üldöző koncepciós eljárásra, melyet Szigetszentmiklós Polgármestere indított velünk szemben, mivel rá merünk mutatni az Önkormányzat valós teljesítményére és arra a katasztrófára, melybe ezt a várost és ez a vezetés sodorta! Azaz az eljárás azért indult ellenünk, mert megmondjuk és igazolhatóan megmondjuk az igazat!

 

Az eljárás keretében a Polgármester az V. kerületi rendőrségen tett ellenünk feljelentést, tekintettel arra, hogy nem tudta mely kerületben illetékes az blog, az a felület, melyen mi publikálunk eseményeket, s melyet ő szeretne elhallgatatni, megszüntetni, mert őt nem dicséri meg! Mindezt a demokrácia, a szabad véleménynyilvánítás és a szólásszabadság nevében természetesen!

 

A Polgármester minden tekintetben üldözi azokat az embereket, civileket, akik nem dicsérik meg, míg azok, akik valamiért dicsérő szóra emelik a hangjukat arra kér fel, hogy ismételjék meg, amit elmondtak! Szerintünk ez maximális önteltség és teljesítmény nélküli önimádat!

 

A Buckai Szövetség Egyesület azonban nem az a civil szervezet, amely bárkit csak úgy megdicsérget! A Buckai Szövetség Egyesület csak az dicséri meg, akinek van valós, a Buckáért, Szigetszentmiklósért vagy a Csepel szigetért végrehajtott fejlesztő, építő tevékenysége!

 

Jelen körben ugyanakkor nem csak a perre hívjuk meg Önöket, hanem egy Magyarország központi régiójába elhelyezkedő városba! Egy városba, amely teljesen mást kommunikál magáról az Önkormányzat által, mint amilyen állapotban az valójában van!

 

Szeretettel meghívjuk Önöket a kesze-kusza Buckai utakra, ahol másfél sáv széles utakon két irányú forgalom van, de járda nincsen! Így az emberek életveszélyben közlekedhetnek!

 

Megmutatjuk Önöknek azt a Bucka-tót, melyet az 1970-es években 10 éven át az akkori Csepel Autógyár, valamint Csepel Vas és Fémművek kohó salakkal, galvániszappal és egyéb ipari hulladékkal szennyezett el, majd hogy a baj tovább tetéződjön kommunális hulladékot hegyeket hordtak oda a reménytelenséget tovább fokozva! A tó vize egy a talajvízzel. Hatására a talajvíz alkalmatlan emberi fogyasztásra, locsolásra, bőrbetegséget okoz és 6 éven aluli gyermekekre életveszélyes! Mindazok ma, akik még mindig talajvíz fogyasztására kényszerülnek a Buckán belül sokkal betegesebbek! De a Bucka-tó kapcsán bemutatjuk Önöknek azokat a képeket, melyek bizonyítják, hogy bár 4,770 milliárdot kapott rekultivációra a terület, a rekultiváció nem csak talajforgatás történt meg és a szennyezés ott maradt a helyszínen! A 4,770 pedig valaki zsebre tette! Ez a terület egyébként rajta szerepel a Greenpeace Mérgezett Örökségünk térképén, mint Magyarország 30 legszennyezettebb területének egyike!

 

Megmutatjuk Önöknek mit hozott a Bucka csatorna! Megmutatunk megrepesztett házat, vastörmellékkel telített építési hulladékkal feltöltött utcákat, a szennyvízfordító mellé épült játszóteret, vagy azt az elszámolást, amelyben nem stimmel a matek, s az ügy tisztázása tekintetében, mint a társulat, mind az Önkormányzat közérdekű adatokat tagadott meg! Magyarul akadályozza azt, hogy bárki is tisztán átláthassa!

 

Megmutatjuk Önöknek a város szabadidő központját! Azt a területet, ahol a majális, mindenféle szabadtéri rendezvény zajlik minden évben és amelyet az Önkormányzat megtámadni szándékozott 2009-ben! Megmutatjuk azt a tervet, amellyel teljesen beépítette volna ezt a területet és elvette volna 40 ezer Szigetszentmiklósi embertől a szabadtéri kikapcsolódási lehetőséget! Megmutatjuk, hogy az indoklás ebben, hogy és idézzük: „A Római part látogatottságának csökkenése okán Szigetszentmiklósra jönnek a túristák!”, de miért jönnének? És ilyen buta indok miatt egy város szabadtéri központját miért veszítse el?

 

Megmutatjuk Önöknek, hogy Szigetszentmiklós hogy néz ki az esőben! Hogy 40 fős városként egyáltalán nincs csapadékvíz elvezetése és egy egész város a víz alatt van és a víztől szenved! Megmutatjuk Önöknek a Határ utat. Azt a helyet, amely alatt a város központi csatornavezetéke van, melyet 10 – 11 ezer emberre terveztek, de ma 40 ezer ember szennyvízét kellene elvinnie! Megmutatjuk azt, hogy hogyan viselkedik esőzések idejében! Hogy töri fel a túlnyomás a csatornafedőket és hogy árad az emberi ürülék, a fertő az utcára, emberek kertébe és mindenébe, mindent szét fertőzve!

 

Megmutatunk telkeket, utcákat, házakat önöknek! Telkeket, melyekre úgy adtak építési engedélyeket, hogy azon csak ház fér el, de kert, kocsi beálló és garázs nem! Hogy ezzel szánt szándékkal a már így is szűk utcán való parkolásra kényszerítettek embereket! Bemutatjuk, hogy az Önkormányzat miután ilyen körülményeket teremtet még lövész árok mélységű vizes árkot is építene azok háza elé, akiket kocsijukkal az utcára kényszerített! Csak azért, csak úgy hogy háborúzhasson és veszekedhessen! Veszekedhessen, mert miután az ingatlantulajdonosok dönthetnek, hogy a vizes árokban parkoljanak vagy az út közepén, így nyilván vizes árkot temetnek!

 

Bemutatjuk mit jelent Szigetszentmiklóson ezrek biztosított körülmények nélküli ide engedése! Milyen a kijutás a városból reggel és milyen a városba bejutás este, s hogy az Önkormányzat semmit sem tesz ezen körülmények ellen vagy ezek felszámolására!

 

Megmutatjuk azt, hogy egy ilyen romos, elhanyagolt, rémisztő állapotban lévő város mellett a vezetők csak és kizárólag ünnepelnek! S azt, hogy miért felháborító ez az ünneplés minden jó érzésű embernek! Mert nem azzal van baj, ha valakik ünnepelnek mondjuk teljesítmény mellett! Az a baj, ha csak ünneplés van és teljesítmény, építés és fejlesztés nincsen! Márpedig Szigetszentmiklóson nincsen! Hanyatlás és pusztulás van minden téren!

 

Bemutatjuk a Kis-Dunai gátrendszer nyomait! Azt a gátrendszert, amelyet mivel nem tudták mi az hagytak eldózerolni! Hagytak eldózerolni egy  olyan rendszert, mely egykoron, mikor 1956 március 24-én áttört a Tasi zsilip a Kis-Dunai jeges ártól megvédte a  Buckaiakat! Ma, ha bármi történne a Tassi zsilippel az egész Bucka emiatt a hanyagság miatt víz alá kerülne!

 

Bemutatunk még számtalan visszaélést, melyek közül többen már mi is tettünk feljelentést ismeretlen tettes ellen, s bemutatjuk azt, hogy egy 40 ezres városban egyesek szerint ilyet is lehet! Megmutatjuk milyen gyakran szerepel ennek a városnak a neve a rendőrségi hírekben, a Kékfényben, miközben egyesek közbiztonságról beszélnek a közdisznóság érzete helyett!

 

Bemutatjuk, hogy ma Magyarországon egy civil szervezetet, egyesületet bírósági eljárás alá lehet vonni csak azért, mert megmondja az igazat! S bemutatjuk azt is, hogy pontosan ezért e civil szervezetet és vezetőjét a XXI. században, Európában, Magyarországon lehet „megalapozottan” bűnözőnek nevezni nyomozó és vádhatósági szervek által bármiféle nyomozati cselekmény nélkül!

 

Szeretettel látjuk hát Önöket mind a tárgyaláson, mind a városban egy olyan üggyel kapcsolatban, melynek az tétje, hogy tovább pusztul-e Szigetszentmiklós városa!

 

Szigetszentmiklós, 2018. Január 18

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr113587269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

certanam 2018.02.04. 13:36:30

Nem jogosítja fel az embereket arra semmi, hogy a talajvizet engedély nélkül felhasználják - ugyanis kell hozzá engedély.

A 96-os jogszabály:
njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=27028.349622
24-es paragrafus.
süti beállítások módosítása