Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Lehetne, hogy szakembertől kapjunk választ szakmai kérdésekre? Például adózásban járatos embertől adózási kérdésbe jogász helyett?

2018. január 19. - Buckai Szövetség Egyesület

  

Tisztelt Szigetszentmiklósi

Önkormányzat!

 

Tisztelt Polgármester Úr!

 

és

 

Kedves további címzettek!

  

Sajnos eljutottunk arra a szintre, hogy a Szigetszentmiklósi Önkormányzat részéről egyes speciális kérdésekben nem az ad választ, aki még ért is hozzá, hanem a kérdés tekintetében laikus ember! Például egyébként általunk tisztelt, de ehhez, azaz az adózáshoz nem értő jogász ember.

  

Lehetne az, hogy ne így legyen? Hogy valaki ne csak bemásoljon egy jogszabályt, hanem azt értse is, hogy mit jelent és mit kell tenni általa és benne? Egyszerű hasonlattal élve kérhetnénk, hogy szakács és a konyhába készítse el az ételt és ne kőműves a betonkeverőben?

 

Lehetne olyat kérni a lakosságot semmibe vevő, s ezáltal a legkevésbé sem tisztelhető Szigetszentmiklósi Önkormányzattól, hogy ne küldjön iparűzési bevallásra felszólító levelet olyan cégnek, aki már 3 éve fel van számolva? Előfordulhatna, hogy ne fenyegessen meg az Önkormányzat adóhatósága olyan egyéni vállalkozót adóbevallás pótlása miatt, aki több, mint 5 éve már nem is egyéni vállalkozó? Kérhetünk mi ilyet? Vagy nagy luxus lenne?

  

Mert már elnézést kérünk a hasonlatért, de adóbevallást kérni 3 évvel a megszűnése után egy már a vállalkozás szempontjából semmilyen tekintetben sem irányadó időszakról olyan, mint felelősségre vonni egy hullát azért, ami halála után történt meg! Persze lehet ilyet tenni, de senki se csodálkozzon azon, ha megbotránkozással követik gondolkodni képes emberek az eseményeket!

  

Megtisztelő lenne, ha

figyelembe vennék ezt!

 

Köszönjük!

  

Szigetszentmiklós, 2018. Január 19

 

 

 

                                                                                            Csizek Csaba

 

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

 

                                                                                                          Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8313587325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása