Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Bucka: A problémák nem múltak el, de kell idő amikor megállunk és picit pihennünk, ünneplünk!

2017. december 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Mint ahogy talán Kedves Olvasóink is láthatták a Buckai Szövetség Egyesület nem nagyon jelentkezett új cikkel, hírrel és információval az elmúlt egy hétben! Ez nem azért volt, mert nem lett volna miről írni, hiszen ugyanúgy történtek események, kaptunk leveleket és ugyanúgy tiszteletlen volt a Szigetszentmiklósi Önkormányzat velünk és a lakossággal szemben!

Nem múltak el a problémák sem! Ugyanúgy probléma a Bucka-tó ki nem takarítása, a Bucka csatorna kivitelezése és elszámolási anomáliája, valamint a nagy habzsi - dözsi partik a romokban heverő város mellett és még sokáig sorolhatnánk a sort!... De most, amikor jön a karácsony, a szeretet ünnepe és lassan talán mindenkit áthat a szelleme úgy gondoltuk nem terheljük Önöket ilyenekkel! Úgy gondoltuk, hogy az év 52 hetéből bőven elég az álláspontok ütköztetésére a hetek közül a másik 50 vagy 51! Úgy gondoltuk most pihenés kell, hiszen januártól úgyis egy intenzív időszak jön utána!

Inkább arra kérünk mindenkit, hogy ki bármely családtagjával, szomszédjával vagy bárkijével összeveszett béküljön ki vele, ha lehet! Arra kérünk mindenkit, hogy bár ezekben a pillanatokban nagy rohanás van vessünk egy – egy kedves pillantást egymásra és mindannyian! Bízunk abban, hogy a Buckában Karácsonykor se történik senkivel és semmi nagy baj és oda jut majd a Karácsonyi vacsorához épen és egészségesen! Utána majd mi, illetve más civilek, akik komolyan gondolják, hogy a Bucka szebb, jobb és élhetőbb legyen igyekszünk kiharcolni, hogy bármilyen veszély eltűnjön, megszűnjön, enyhüljön és ne legyen mire eljön az ünnep újra és jövőre!

Addig is mindenkinek szép napot és kellemes Ünnepi előkészületeket!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9813518489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása