Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Komoly kérdések komoly hivatalokhoz: TAO milliárdok ellenére félig sem kész stadion határidőre? Megy a hazudozás, de lesz valami belőle?

2017. december 14. - Buckai Szövetség Egyesület

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!

Tisztelt Pest Megyei Kormányhivatal!

Tisztelt Miniszterelnökség!

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

és

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Szigetszentmiklós városa egy speciális hely! Egy hely, ahol nem arról beszélünk, hogy a TAO pénzből hasznos-e egy Stadion felépülése vagy se, hanem arról, hogy szinte már letelt az eredeti határidő, de a Szigetszentmiklósi Regionális Utánpótlás Stadiont egy olyan klub kezeli, amely tavaly az NBII-ből az NBIII-ba jutott most pedig a Megye I-be szerepel és egyáltalán képes lesz-e végig vinni mindezt? Ahol az a kérdés, hogy lassan letelik az eredeti határidő, de miért nincs az egész láthatóan még 50 %-os készültségen sem? Továbbá, ahol az a kérdés, hogy miért vannak súlyos elszámolási gondok, a hírek szerinti kifizetetlen alvállalkozók és miért áll a beruházás immáron több hónapja? Az a kérdés, hogy hogy lehet az, hogy nem elég 3,5 milliárd forint TAO pénz + 361 millió forint rendkívüli további támogatás az időjárás miatt? Valamint elhiszi-e azt józan és épelméjű ember, amely 2017. november 15-én a testületi ülésen hangzott el, mely szerint a beruházás nehézségeiért hibás az Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szigetszentmiklós város összes vállalkozása és teljes lakossága, hogy a helyi futball klubot nem támogatja, de nem hibás a beruházás kivitelezéséért felelős klub maga? Van a világon ilyen? Ne feledjük erről a testületi ülésről felvétel van az interneten!

 

Tisztelt Hivatalok!

 

Hogy lehetséges az, hogy bár 2017. november 15-én két hét múlva történő kezdést ígértek 2017. december 13-ra nem történt még mindig az újabb kapavágások közül semmi sem, hogy ugyanúgy állnak a gépek, mint ahogy álltak eddig több hónapon keresztül? Nem telt le a két hét? Más az Önkormányzatok által használt időszámítási egység? Hogy lehetséges ez?

 

Hogy lehetséges az, hogy egyesek a teljes ifi utánpótlás edzési lehetőségének hiányáról beszélnek, míg mások az Önkormányzat saját beszámolói szerint arról, hogy a klub elnökét rendőrök kergetik vagy, hogy a börtönbe ül? (November 15-én mondjuk biztosan nem ült, mert jelen volt és számunkra teljesen megalapozatlan és hiteltelen esti mesével áltatta az egybe gyűlteket) Hogyan lehetséges az, hogy egyesek nyíltan rabruhában és bilincsben ábrázolják a klub elnökét? Ez a minden rendben van jele? Így tervezték ezt?

 

Hogyan lehetséges az, hogy a lakosság ehhez nem szólhatott hozzá? Hogyan lehetséges az, hogy csak a mese, mese, mátka meghallgatására volt jogosult? Hogyan lehetséges az, hogy ha mégis hozzá akart szólni, akkor kénytelen volt beordítva a kérdéseit feltenni, ami után még ő volt a mindenféle? Helyesen kezelt ez? Így kell ezt? Ez rendben van? Így tervezték? Úgy érzik az erőforrások megfelelő felhasználása történt? Lesz ebből még valami vagy ennek annyi? Ha annyi, akkor hol a pénz és mi lesz az alvállalkozókkal? Mi lesz a klubbal és mi lesz az ifi tagozatokkal? Ha nem lesz annyi, akkor mikor lesznek az alvállalkozók kifizetve? Mikorra valósul meg a beruházás ténylegesen? Miért hallani ennyi zűrt körülötte? Ki fogja fenntartani, illetve nem tartják-e visszásnak, hogy a Határ úti fekália ár és a Stadion között mindössze és nagyjából 1,5 km távolság van! Tényleg azt éljük meg, hogy egyszerre lesz fertőző fekália ár és Stadion Szigetszentmiklós városában?

 

Tényleg annyira alacsony rangon vagyunk mi civilek, mi lakosok kezelve, hogy őszinte választ már nem érdemlünk meg a Szigetszentmiklósi Önkormányzattól és ebbe az életbe?

 

A Tisztelt Hivatalok tudnak segíteni a tisztán látásba és abban, hogy egy átlagos Szigetszentmiklósi lakos, egy átlagos Szigetszentmiklósi civil hitelesen megtudja, hogy mi a helyzet ezen beruházás kapcsán és mire számíthat?

 

Mert, hogy őszinték legyünk, mivel nekünk a Polgármester sosem mondott igazat, mi legalábbis nem emlékszünk olyanra, hogy őszinte szó tőle és minket ért volna, így csak akkor hisszük el szavait, ha poligráfra van kötve, de addig semmiképpen se!

 

 

SEGÍTSÉGÜKET ELŐRE IS

MEGKÖSZÖNJÜK!

 

Szigetszentmiklós, 2017. December 13

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr5213499423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása