Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ezekben a pillanatokban gratulálnak egymásnak és kezdtek nagy zabálásnak az arra érdemtelenek!

2017. december 13. - Buckai Szövetség Egyesület

Ezekben a pillanatokban információink szerint az arra méltatlanok Szigetszentmiklós város Önkormányzatában az idei évet és teljesítményüket ünneplik meg terülj – terülj asztalkám keretében egy olyan városban, amely évről évre pusztul és hatalmas válságban van! Tehát egy olyan ünnepséget szerveztek meg, melyre jó érzésű ember nem menne el és melyen nem tudná jól érezni magát a város állapotának ismeretében! Mert mi is volt az idei valós teljesítmény?

 

·       A Bucka csatorna kiáradt egy kertbe elöntve a kertet és az ingatlanon található mellékhelységet nem egészen két évvel a fizikai átadás után.

·       Bár megígérték, de az életmentő Határ úti zebra újjá festése nem jött el, ahogy nem jött el a József Attila telepi HÉV megálló közwc-je sem, tehát hazudtak az embereknek!

·       Nem stimmel a Bucka csatorna elszámolása még matematikailag se és nem adnak ki közérdekű adatokat ezzel kapcsolatban, így be kellett perelni őket.

·       Nem tudott elszámolni a város csapadékvíz elvezetéséért felelős cég, hogy mit csinált 2016-ban, majd mit csinált idén abból a pénzből, melyet városi csapadékvíz elvezetésére kapott, ha Szigetszentmiklóson nincs olyan, hogy csapadékvíz elvezetés.

·       Vegzálták a lakosokat! Olyan helyen kértek csatornára rácsatlakozást, ahol a csatornát az utcába se vitték be, de azért talajterhelési díjjal fenyegetőztek és olyan ingatlannál nem engedték a kerítés cserét, ahol földmérő papír van arról, hogy a kerítés csere megakadályozása teljesen törvénytelen.

·       Erőt demonstráltak és mesterségesen kreált konfliktust generáltak mindazokkal szemben, akiknek nem tetszik az förtelmes teljesítmény amivel rendelkeznek!

·       2017-ben sem sikerült elhárítani a Határ úti fekália árt, így a fertő és az ezzel járó fertőzés veszély immáron 2010 óta a 8. évben borzolta az emberek idegeit.

·       Felkerült a Bucka-tó, melyet nem takarítottak ki csak talajt forgattak és valakik a 4,770 milliárd forintot felvették érdemtelenül… szóval felkerül Magyarország 30 legszennyezettebb területének a térképére!

·       A Buckai Vízkárosultaknak idén sem lett vizük befizetéseik ellenére, de idén is sikerült leszereltetni pár kutat, hogy minél elviselhetetlenebb legyen az életük.

·       Idén is kimondták, hogy nem kell útszélesítés a katasztrófavédelemnél, mert természetes forgalomlassítás az, ami súlyosan élet és balesetveszélyes!

 

Hát ez a Szigetszentmiklósi Önkormányzat 2017-es teljesítménye + még a Regionális Utánpótlás Centrum Önkormányzathoz is több szálon köthető kapcsolataival rendelkező fel nem épülése! Ezt ünneplik meg! S nem tartanak gyász szertartást ilyen teljesítmény mellett!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8313497461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása