Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Kéktó Jégpálya híján meglátogattuk a Csepeli Jégpályát

2017. december 09. - Buckai Szövetség Egyesület

Miután a Szigetszentmiklósi Kéktó Jégpálya 2017 November 28-ai tervezett átadása tudomásunk szerint mindezidáig nem sikerült és több helyen lenyilatkozták, hogy nem az építő munkásoknak köszönhetően azután úgy döntöttünk meglátogatjuk a legközelebbi elérhetőt, ami már van és működik, azaz a Csepelit.

 

A Csepeli előzetes ígéretek szerint 2017 November 30 és 2018 február 28-a között üzemel, amelynél a Kéktó esetében sokkal többet Április 27-et ígértek. Utóbbinál azonban őszinte az aggodalom, hogy ha a beüzemelés ilyen nehéz, akkor május 1-re a majálisra az a terület hogy lesz tiszta?

 

Visszatérve a Csepeli Jégpályára éjjel egyszerűen káprázatosan szép! Bár mivel nem fedett ki van téve az időjárás szeszélyeinek, de a látvány, a fény kárpótolhat minden oda látogatót és mindenért! Ha jól láttuk van ott forró tea és talán forralt bor is van, igaz nem néztük meg az árakat az italokra vonatkozóan.

 

A pályára vonatkozóan azonban 600 Ft 140 cm alatt, 800 Ft 140 cm felett, míg a korcsolya kölcsönzése 400 Ft 140 cm alatt és 600 Ft 140 cm felett.

 

Újdonságként tapasztaltuk az un. jégfolyosót… Ilyet még nem láttunk, így ez mindenképpen ezt a pályát még különlegesebbé teszi!

 

A Kéktó Jégpálya nem tudjuk mikor készül el, de a Csepeli Jégpályára talán a Szigetszentmiklósiak is elmehetnek és szívesen látnak bennünket! Ajánljuk mindenkinek!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1613464785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása