Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Eljutottunk oda, hogy alap ügyintézésben is kamerával járkálunk a Szigetszentmiklósi Önkormányzatba!

2017. december 07. - Buckai Szövetség Egyesület

A Buckai Szövetség Egyesületnek végkép elfogyott a türelme a Szigetszentmiklósi Önkormányzat jogtiprásait, civil vegzálásait, hazudozásait, erő demonstrációit látva. Arra a következtetésre jutott, hogy bármi, ami a Szigetszentmiklósi Önkormányzatba történik, amit megél azt kamerával rögzíteni fogja. Arra gondolt, hogy ha az Önkormányzatban jogtiprás terén ennyire bátrak, akkor nyilván ez kamera előtt is fellesz vállalva, ott is bátrak maradnak!

 

A mai nap során egy egyszerű kis adóügyintézésbe ment a Buckai Szövetség Egyesület a Szigetszentmiklósi Önkormányzat épületébe és ügyfélfogadási időbe! Miután korábban rengeteg jogsértést tapasztalt ezért az Önkormányzat épületébe kamerával együtt lépett be! A kamerát látva a korábban arrogáns Önkormányzatisok kezes bárányok lettek és készségesek! Egészen elképesztő volt! Mintha nem is a Szigetszentmiklósi Önkormányzat lenne! S azért ilyenkor elgondolkodik az ember: Kamera nélkül ez miért nem megy? Miért jutottunk el oda, hogy az Önkormányzat magatartása és a mi lakosságot és civileket megvédeni igyekvő ellenállásunk miatt az Önkormányzat és a köztünk fennálló viszonyt sokan nem nevezik másnak, mint kibékíthetetlen ellentétnek?...

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1413451387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása