Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Komoly kérdések komoly hivatalokhoz: Szigetszentmiklósnak nincs csapadékvíz elvezetése! Mit csinál az ÉCSVCS Kft?

2017. december 02. - Buckai Szövetség Egyesület

 

Tisztelt Nemzeti Fejlesztési Minisztérium!

Tisztelt Pest Megyei Kormányhivatal!

Tisztelt Miniszterelnökség!

„Tisztelt” Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

és

„Tisztelt” Polgármester Úr!

 

Mint talán Önök is tudják Szigetszentmiklós az a hely, ahol az Önkormányzatban nem ismerik, és nem tartják be a törvényeket! Az a hely, ahol egyesek megvannak győződve arról, hogy a lakossággal és a civilekkel szemben bármit, bármikor és bármilyen formában megtehetnek! S arról is megvannak győződve, hogy ennek soha és semmilyen formában nem lesz következménye!

S ha azt gondolják, hogy ez minden alap nélküli vádaskodás, akkor feltennénk pár kérdést:

·       Mire utal az, hogy rendőrökkel, biztonsági örökkel és közteresekkel várnak olyan civileket, akik soha és semmilyen törvénytelenséget sem követtek el csak kérdeznek, mert aggódnak városukért és fejlesztenének?

 

·       Mire utal az, hogy ha vesszük akár a Buckai Vízkárosultak kérdését, akik semmit sem kaptak befizetett pénzükért vagy vesszük a Csépi úti kisajátítás esetét, ahol az ingatlantulajdonos az Önkormányzat szerint nem cserélheti ki ugyanazon a vonalon a kerítését egészen a perekig el kell jutni, mert az Önkormányzat törvénytelen magatartását nem hajlandó felfüggeszteni?

 

·       Mire utal az, hogy a város legkényesebb kérdéseiben legyen az, akár a Bucka-tó 4,770 milliárd forintból történő talajforgatása és ki nem takarítása, akár a Bucka csatorna kivitelezési károkozása, elszámolási anomáliája, akár a helyi futball klub és érdekes hírei igazolhatóan nem hajlandó az Önkormányzat igazat mondani és írni? Mire utal az, hogy amikor az ember papírra vetett írásukat elolvassa, ami egyáltalán nem minősíthető válasznak az abban foglalt dolgok ellentétét azonnal igazolni tudja?

 

… és Tisztelt Hivatalok, Minisztériumok!

Mire utal az, ha egy településnek nincsen csapadékvíz elvezetése, kivéve talán azt a két lakótelep alá épített és a 70-es évek óta karban nem tartott rendszert, amely a csapadékvízzel együtt, mivel szűrő rendszerrel nem rendelkezik több ágon szennyezéseket, akár kőolajipari termékeket is tartalmazó szennyezéseket küld bele a Natura 2000-es védettségű Kis-Dunába! Ha nincs csapadékvíz elvezetés, de mégis van ennek fenntartására, karbantartására létrehozott cég, akkor ugye jogos a kérdés, hogy mit csinál valójában ez a cég és mire költi el évente a kapott közpénzt?

Vagy Önök szerint ezek a képek arról tanúskodnak, hogy Szigetszentmiklóson csapadékvíz elvezetés van?:

KÉP

Mert, ha nincsen, akkor a cégnek a legitimitása kérdőjeleződik meg! S megnyugtatjuk Önöket több ezer képünk van, amely minden esőzésnél ugyanezt a képet adja szerte Szigetszentmiklóson a teljes városban!

Mit csinál, tehát az ÉCSVCS Kft? Mire megy el a költségvetése? Merthogy szerintünk csapadékvíz elvezetésre biztosan nem az igazolható mégpedig igen egyszerűen!

Vagy másra kell? Mondjuk Varsói turisztikai kiállításra, mint legutoljára? Ugyanis miközben az ÉCSVCS Kft Varsóban Pest megyét képviselte (nem tudjuk milyen alapon, hiszen Szigetszentmiklósra, amilyen állapotra az Önkormányzat züllesztette maximum csak katasztrófa turista jön el) kiáradt az ár és megint víz alatt volt a város egésze! Onnan koordinálta? Vagy van egy út és képviselet a város meg kit érdekel?

KÉP

Tudjuk, hogy az Önkormányzatot rengeteg levelünk rettenetesen bosszantja és idegesíti! Minket viszont az idegesít, hogy képtelen érdemi választ adni és igazat írni! A hazugság, pedig mint minden igaz embert minket sem érdekel! Addig tesszük fel a kérdést, amíg az Önkormányzat valós tartalmú válaszokra nem lel! De, ha tudnak segítsenek benne, hogy meglelje! S válaszoljon végre az ÉCSVCS Kft-re vonatkozó működési és költségvetés felhasználási kérdésekre valóban és érdemben!

KÖSZÖNJÜK!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr9713410337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása