Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szeresd a Postát!: Nem kézbesítés után cég megszüntetés, majd minden más tulajdonrészes cégben ellenőrzés és fokozott adóhatósági felügyelet.

2017. november 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Nem szabad bántani a postásokat, mert annyit dolgoznak szegények és olyan mostoha körülmények között – hallható  ha a postásokra panaszkodik az ember itt-ott. De amikor kárt okoznak az embernek a nem kézbesítő postások ugyanígy gondoljuk ezt? Esetleg a postás kivételezett?

Ha mondjuk a postásnak nem kell kézbesítenie, de ledokumentálhatja azt, amit sosem tett meg csak azért, mert nincs kedve és ezért egy cég a kézbesítési vélelmezés okán tönkre mehet, akkor nem szabad bántani szegény postást? Minden rendben?

Ha rendben van, akkor az is rendben van, hogy ezután minden egyes cég kiemelt ellenőrzést kap és fokozott adóhatósági felügyeletet, ahol az az ügyvezető, aki alól a nem kézbesítő és értesítőt soha be nem dobó postás ölte meg a céget? Dicsértessék szegény postás és soha nem bántsuk őtet?

Dicsértessék akkor is, amikor postai hivatalos meghatalmazást adunk édesanyánknak, de neki a postás a leveleket nem adja oda, mert szerinte a mi édesanyánk egy banya? Szegény postás és milyen szörnyű körülmények között kell neki dolgoznia?

Szeretjük, akkor is, amikor órákat és napokat utazunk a feladókhoz, ahova a levelünk visszament csak, hogy ne legyen bajunk? Szegény postás? Annyira rossz lehet neki?

Ha szegény postás és mindezt megértjük, akkor a következő esetekben is ugye megértőek leszünk és fizetünk:

Fizetünk a fogásznál, aki mikor fáj a fogunk ránéz, de nem csinál semmit, mert nincsen kedve.

Fizetünk az elsős tanítónak, akinek egy év után az osztályába a betűket, számokat nem ismeri meg egyetlen tanuló se, mert megtanítani nem volt kedve?

Fizetünk a gumiszerelőnek, aki kiszedte a kereket, de másikat nem tett a helyére, mert nem volt kedve?

Fizetünk a vendéglőbe, ahol üres tányért kapunk, mert a szakácsnak főzni adott napon nem volt kedve?

Ha a postás megérthető, akkor értsük meg ezeket és fizessünk érte, mert jaj szegények!

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr10013347809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása