Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós Polgármesteréhez: Rendőr, biztonsági őr, közteres, fizetett politikai provokátor Kinek köszönhetőek ezek?

2017. november 15. - Buckai Szövetség Egyesület

 

Tisztelt Polgármester Úr!

Tisztelt Rendőrkapitány Úr!

Tisztelt Jegyző Asszony!

Tisztelt III. kerületi Ügyészség!

és

Kedves további címzettek!

 

…de főként Tisztelt Polgármester Úr!

 

 

Mint Ön is tudja Szigetszentmiklós város Önkormányzata egy furcsa hely! Egy hely, amelynek küszöbénél mintha megszűnének a Magyarországon érvényes, hatályos törvények és jogszabályok! Bár az is lehet, hogy ez a sok sértet lakóba, aki nap, mint nap a hivatal áldásos hatásának köszönhetően járdátlan és keskeny utak mentén túlélő showt, olykor és sokszor feltörő fertő árt vagy a városba, városból haladás közbeni hatalmas dugókat „élvezi” kialakult negatív tévképzet, esetleg csak egy illúzió!

 

Mint, ahogy illúzió és merő véletlen, hogy tekintettel arra, hogy az Ön uradalma alá vont képviselő testület előtt annak a lakónak, akiről az előterjesztések szólnak vagy annak a civilnek, aki megvédi a sérteni vélt lakossági jogokat nem adnak szót és ha más, de törvényes dolgok hoz nyúl, akkor az úgy tűnik erődemonstrációtól sem riadnak el!

 

Polgármester Úr!

 

Nem tudom észre vette-e, hogy egyesületünk arra kényszerült, hogy az alkotmányos jogokat felhasználva táblákon fejtse ki véleményét a testületi üléssel kapcsolatban, melyre először 2016 decemberében került sor. S nem tudom, hogy észrevette-e, hogy ezen véleménynyilvánítási forma alkotmányos érvényesítésével egy időben az Ön által vezetett Önkormányzatban a biztonsági őrök, közterület felügyelők, polgárőrök és rendőrök először megjelentek, majd feltűnő módon létszámukban felduzzadtak és megszaporodtak! Nyilván az időbeli egybeesés természetesen merő véletlen és a kettőnek egymáshoz véletlenül sincs köze!

 

De azért szeretném megjegyezni, hogy ez erő demonstrációnak tűnik sok ember szemében… és igen Polgármester Úr ez sok emberben félelmet kelt! Nem tudom, ha egyáltalán tud róla, akkor ez volt-e az Ön vagy az intézkedést elrendelő bárkinek a célja! S nem tudom, hogy tudja-e, hogy ha ez valaki ellen példa elhallgattatási céllal történt, akkor az mit jelent és milyen következményekkel jár.

 

Polgármester Úr!

 

Nem tudom, hogy tudja-e, hogy képviselő testületi ülésén, ahol mint azt feljebb írtam az állampolgároknak és civileknek nincs hozzászólási joga még a legelképesztőbb döntések esetében sem furcsa egyének jelentek meg, akiket a köz bértapsolónak és fizetett provokátornak tekint és szólít!

 

Polgármester Úr!

 

Ön tud ilyenekről? Felkért bárkit is ilyenre? Esetleg tud arról, hogy bárki az Ön testületéből ilyenre kért embereket?

 

Tud finanszírozásról? Ha igen, akkor mennyi a bértapsolás napi díja? Mennyi a fizetett provokátorok mennyiségi vagy minőségi díjazása? Ha ismeri esetleg ennek a rendszernek a működését, akkor elmesélné-e, hogy hogyan működik ez?

 

Esetleg csak kacsa? Túlzott lakossági érzékenység? Képzelgés? Netalántán a furcsa testületi dolgok furcsa véletlene?

 

… és Polgármester Úr!

 

Nem tudom a büntető törvénykönyv alábbi passzusait ismeri-e:

Hivatali visszaélés

305. § Az a hivatalos személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen

a) hivatali kötelességét megszegi,

b) hivatali hatáskörét túllépi, vagy

c) hivatali helyzetével egyébként visszaél,

bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Közfeladati helyzettel visszaélés

306. § Az a közfeladatot ellátó személy, aki azért, hogy jogtalan hátrányt okozzon vagy jogtalan előnyt szerezzen

a) közfeladattal kapcsolatos kötelességét megszegi,

b) közfeladattal kapcsolatos jogkörét túllépi, vagy

c) közfeladati helyzetével egyébként visszaél,

bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

 

…nos ha eddig esetleg nem ismerte, akkor most minden bizonnyal megismerte!

 

Nos! Nekünk állampolgári kötelességünk, hogy ha és amennyiben valahol bűncselekmény elkövetését látjuk és tapasztaljuk, akkor azt a megfelelő igazságszolgáltatási szervek felé bejelentsük!

 

Segítene esetleg feltárni, hogy csak rémeket látunk vagy valós dolgokat? S segítene-e abban, hogy ha és amennyiben valós dolgokat, akkor ki is ennek az elkövetője? Segítene abban, hogy annak, hogy rávilágítottunk a Határ úti fekália árra, a ki nem takarított Bucka-tóra, a 4,770 milliárd forint eltűnésére, a Bucka csatorna elszámolási és kivitelezési problémáira és az Ön által vezetett Önkormányzat durva jogsértéseire a fent bemutatott eseményeknek van-e köze? Persze, ha csak illúzió, akkor tárgytalan a kérdés! De vajon az-e?

 

Megtisztelő válaszát, a Jegyző Asszony ezen üggyel kapcsolatos észrevételét és beszámolóját, a Rendőrkapitány állásfoglalását és az ügyészség véleményét is szeretettel várjuk!

 

 

Szigetszentmiklós, 2017. November 15

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6213279521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása