Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Fizetett provokatőrökkel, félelem keltő biztonsági őrökkel és hatalmas hazugságokkal várták ma az SZTK stadion körüli súlyos problémák iránt érdeklődőket Szigetszentmiklóson

2017. november 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Sokat gondolkoztunk azon, hogy hogyan lehet jellemezni azt a képviselő testületi ülésnek csúfolt izét, amelyet ma a rendkívüli ülés során a nagyérdemű tapasztalhatott az SZTK Regionális Utánpótlás Centrumával kapcsolatban. Mellébeszélés? Ügy elkenés? Lakossági hülyének nézés? Tördelt kezű mentegetődzés? Időpazarlás? Provokáció? A gyűjteményből ki-ki tetszőlegesen választhat!

 

De kezdjük az elején! Ha a nagyérdemű megérkezett az ülésre biztonsági őrökkel és nettó erődemonstrációval találkozott szembe. Több emberen igencsak látható volt az a meghökkenés, hogy ez miért is kell. Az ülés tele lett pakolva saját emberekkel és egyes információk szerint még fizetett provokátorokkal is, ha az ügymenet kényes lenne vagy valaki kellemetlen kérdéseket tenne fel, mint ahogy mi.

 

Az SZTK pályával kapcsolatban mindenki hibás volt. Hibás volt az EMMI, hibás volt az MLSZ, hibásak voltak a Szigetszentmiklósiak, hibásak voltak a vállalkozók. Az egyik azért, mert későn utal, a másik azért mert nem támogat és ez annyi és annyi nehézséget okoz. Nincs válasz arra, hogy miért van az SZTK alatt két jogi szervezet egy Kft és egy Egyesület. A vezető elmondja, hogy az egyesülettel pályáztak és az egyesület a beruházás kezelője, de azért a cégen is inkasszó van és végrehajtás valamely ki nem fizetett alvállalkozó miatt. Valamely ügylettel kapcsolatban, amely mégiscsak ide kapcsolható! A tartozás egyik pillanatban 3,68 millió a másik pillanatban 368 ezer, de mindez egyetlen mondaton belül és döntse el mindenki, hogy a vezető melyikbe botlott bele vagy melyiknél mondott igazat.

 

Kell a fiataloknak a támogatás, a sport lehetőség, de közben egy olyan klubról beszélünk, amelynek sikerült az NBII-ből a Megye I-be visszacsúszni! Fejlődési lehetőség? Hát nem biztos, hogy a neve nincs ligában olyan sok lenne!

 

Nincs pénz! Nem támogatnak! Akiknek segítettek még azok se! Mert rossz a híretek! – mondja a Klub elnöke, ezért nem tudták kifizetni a pénzt az NBIII-as nevezésre. De valamiért nincs szó arról, hogy az ifisek szülei mennyit fizetnek. Nincs szó arról, hogy az ő befizetésük mire megy el és hova lett!

 

Az ellenzék helyesen pedzegette az eddigi tájékoztatás hiányát, a kiemelt önkormányzati támogatás és egyes hitelek önkormányzati átvállalását is. Gondoljunk bele egy Megye I-es klub 120 milliós korábbi beruházásának a törlesztőjét a Klub helyett az Önkormányzat fizeti.

 

A klub elnök, egyben képviselő, akinek elég zűrős híre van városszerte, valamint a vezető, akiről már azt is mesélték, hogy börtönbe vitték el és ott ül úgy beszéltek ma a klubról, mintha az a saját tulajdonuk lenne, s úgy beszéltek magukról, mintha ártatlan báránykák és patyolat tiszták lennének! Az, hogy így van mindenkinek rábízzuk az egyéni vérmérsékletére!

 

Az ellenzék ma hihetetlen jó és felkészült volt! Nem szoktunk dicsérni ellenzéki képviselőket, de ma Jaksa-Ladányi Emma (LMP), Jószai Attila (Összefogás) és Dr. Barabás Botond (független) képviselő is jogos kérdéseket és ésszerűen fejtegetett.

 

A polgármester mindemellett felhívta arra a figyelmet, hogy nem ez az egyetlen beruházás, amellyel Stadionként ilyen zűrök vannak! De tudják mi az érdekes? Nem tudott felsorolni, ahogy mi figyeltünk egy másikat sem!

 

Mert mi nem tudunk egyet sem, ahol kifizetetlen alvállalkozók lennének, ahol ennyit állt volna a beruházás, ahol a határidő vége fele a Stadionnak még 50 %-a sincs kész! Soha nem láttunk olyan mega-giga beruházást, de még Stadionos beruházásoknál se, ahol a műszaki ellenőrök egyike két bedőlt és kudarcba fulladt beruházás után és ugyanazon a településen még egy ilyen tenderben is szerepeljen. Mi nem!... De Polgármester Úr, aki mindig dicséretre éhes, ha megérdemli, ha nem… na ő igen!

 

Na egy ilyen tájékoztatót fogadtak ma el 6 Fideszes támogatás 1 tartózkodás és négy nem szavazat mellett, miközben az egyik képviselő annyira felháborodott, hogy még a szavazó gépét is a szavazás előtt kikapcsolta!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr6613278831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása