Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

VÉLEMÉNYÜNK SZERINT: Az történt, amire számítottunk! Németh Szilárd jött és leégette Szigetszentmiklóst!

2017. október 28. - Buckai Szövetség Egyesület

Vannak vélemények, amelyek azt mondják, hogy végy egy várost, hoz oda egy nagy fejest és meg van oldva a város fejlesztése! Szigetszentmiklóson nem kisebb ember él, mint a magyar parlament házelnöke, de a város mégis romokban hever, mintha minden mostoha gyermeke lenne. 2017 Október 25-én aztán a városba látogatott egy másik fejes, ő a FIDESZ alelnöke, parlamenti képviselője, a honvédelmi bizottság elnöke, Csepel volt Polgármestere, akit rezsi biztosként ismert meg sok ember és aki elképesztő beszédeiről, megdöbbentő álláspontjairól, megrémisztő nézeteiről, színvonaláról ismeretes ember.

 

2017 Október 25-e egyes környékbeli FIDESZ-es oldalakon egy általuk nagy eseménynek beharangozott lakossági fórumot hirdetettek meg. Az eseményt Szigetszentmiklóson tartják, melynek vendége nem más, mint Németh Szilárd lesz!

 

Németh Szilárd ezelőtt 2012 Augusztus 20-án tartott emlékeink szerint utoljára Szigetszentmiklóson beszédet. Ekkor egy rendkívül dinamikusan fejlődő városról beszélt és gratulált mindazoknak, akiknek köszönhetőek ezek, köztük a polgármesternek. Közben Szigetszentmiklóson a közlekedés, az egészségügy, a túlzsúfolt, hatalmas létszámmal működő osztályok, az iskola, óvoda és bölcsöde hiánya tombolt ebben a városban. Óvodai képzésüket egyes gyermekek nem másban töltötték, mint konténerekben és már akkor is a Határ úti fekália ár minden esőzésnél, miként most is fertőzött, és borzolta a helyi lakosok idegeit. Akkor sem volt járda, a Buckának óvodája, iskolája, gyógyszertára! Igaz az most sincs! De nem volt egyes lakosoknak, mint ahogy most sincsen vezetékes vize kifizetéseik ellenére! Volt viszont túlzsúfolt Bucka busza és agyonszennyezett Bucka-tója miként ez ma is van! Ez volt a dinamikusan fejlődő város, mely és melynek vezetése dicséretre méltó szerinte.

 

De ezen a napon kivételesen nem a dinamikus fejlődésről beszélt és hosszan az eseményről késő, csak FIDESZ-eseknek meghirdetett rendezvényen, hanem rögtön a közlekedés nehézségével az ide jutás kellemetlenségével kezdte. Elmondta, hogy nem lesz M0-ás bővítés, ha a Soros terv megvalósul és migráns hordák érkeznek Magyarországra és igazán semmi se lesz, pedig milyen jó lenne, ha a M0-ás bővülne és a gerincút Szigetszentmiklósi és Csepeli szakasza összekötést nyerne.

 

Elfelejtett azonban egyeztetni és a térségnek, múltjának utána járni. Elfelejtett így arról is tájékozódni, hogy saját kormányának államtitkára 2016 áprilisában azt mondta, hogy nem kell itt út szélesítés, mert a 2*1 sáv bővítése, 2*2 sávra, majd 2*4 sávra, végül 2*8 sávra is Amerikába bedugult egyszer. Elfelejtette, hogy Fónagy államtitkár azt mondta a szélesítés további forgalmat generálna! Vajon kin múlik hát az utak rendezése? A senki által még sosem látott Soros terven, vagy a jelenlegi kormányon és vezetésen, akik olyan állásponton vannak, mint Dr. Fónagy János?

 

Németh Szilárd ismét elégé gyűlölködően beszélt a migránsokról, amelyek megakarják hódítani országunkat, európát és elakarják pusztítani világunkat! Nyilván ezért bántak úgy 2015-ben a menekültekkel, mintha nem is emberek, hanem valamilyen fajta állatfajták lennének! Ezért érkezett a menekült olimpiai csapatba tartozó nagytiszteletű szír olimpikon Yusra Mardini is gyomorgörccsel a Budapesti úszó VB-re a Magyarországon átélt borzalmakat nem feledve! Nemzetközi sajtó cikkezi le, hogy Magyarország mennyire idegengyűlölő, kirekesztő, az emberi méltóságot tiszteletben nem tartó nemzet lett. Vagy egy olimpikon terrorista lenne? Esetleg egy ország bárkit, bármikor megbélyegezhet?

 

És álljunk meg itt egy percre! Országunk egy keresztény értékeket való nemzet, de volt olyan, amikor minket egy iszlám állam hódított meg! A török uralom során senki nem kérte, hogy bárki a vallását feledje, nem jártak Magyarországon csadorba és minden vallás gyakorlásának megvolt a maga helye! Csak Egerbe még mindig ott áll történelmi emlékként a minaret. Azt se felejtsük el, hogy az iszlám vagy mohamedán vallás több, mint 600 évvel fiatalabb, mint a keresztény vallás. S mint, ahogy a kereszténységnek is volt egykoron szélsőséges ága, így iszlám is rendelkezik ilyennel! S, mint ahogy a keresztény vallás is jóra tanít és szeretetre, bár nem tanulmányoztuk a Koránt, de tudomásunk szerint ők sem tanítanak gyűlöletre. S menjünk vissza a vallások korkülönbségére! A 600 év eltérés okán nézzük meg az 1400-as évek körül mi történt a kereszténységbe! A keresztény lét bár szeretetre tanít ebben az időben keresztes háborúkat viselt és új földrészeket hódított meg! Emberek ezreit és százezreit gyilkolták hittérítésként a vallás nevében. Rá száz évre olyan dolgok álltak elő, mint az inkvizíció, amellyel még a tudományoknak is megkellett küzdenie! A boszorkány és ördög űzések korában rengeteg ember lelte halálát a vallás, abban az esetben a keresztény vallás nevében. Mégis a keresztény vallás idővel kinőtte ezeket a vadhajtásokat! Miért gondoljuk hát, hogy az iszlám vallás mindezt nem fogja kinőni?

 

Miért gondoljuk azt, hogy ide jövő, valami ellen menekülő vagy jobb életet kereső emberek gonoszak lennének, miközben az országunkban élő minden ember maga az angyali lélek, persze a FIDESZ szerint bizonyos ellenzékieket és Soros bérenceket kivéve? Ha így lenne sosem lett volna Kakucsi gyilkosság vagy Szita Bence eset!

 

Németh Szilárd ezen az esten Soros-tervet és migráns inváziót tagadó politikai múmiákról is beszélt. Nyilván persze ezek irtó veszélyesek lehetnek! De szerintünk irtó veszélyes egy vezetésnek olyan szakmai hatalmasságokat, szellemi koponyákat semmibe venni, mint amilyen Chikán Attila, Mellár Tamás, Bod Péter Ákos, Gémesi György vagy Jeszenszky Géza!

 

Aki például ismeri egy picit is a gazdaságot az tudja, hogy egy közgazdász tanuló Vállalatgazdaságtant Chikán Attila könyvéből tanul meg, mert az a legtöbb dologra kiterjedő, a legösszeszedettebb!

 

FIDESZ alelnökünk persze gyűlölködése és vicsorgása mellett, miközben 86 éves papát üldöz nyilván az idősek tiszteletének nevében, az előző démonizált szereplőről, Gyurcsányról sem feledkezett meg! Ne feledjük volt időszak, amikor szerintük a jó időről, a rossz időről és minden elemi és nem elemi problémáról a gonosz Gyurcsány tehetett szerinte és szerintük. Szigetszentmiklóson megesett az a szégyen, hogy felajánlott egy Gyurcsányról szóló könyv olvasását, melynek megkezdése előtt a köpés is megengedett! Vajon, ha nem is szereti Gyurcsányt példamutató beszéd ebben a formában és ez? Azt tanítanánk gyermekeinknek, hiszen a rezsi biztos korábban tanár volt, hogy aki nem tetszik neked azt köpd le?   

 

És apropó gyermekek! Hogyan lehet olyat mondani, hogy nyugaton nem divat a gyerek csinálása? Hogyan lehet Szigetszentmiklóst megszégyeníteni egy ilyen mondattal? Nem európában vagyunk? Nem mindenkinek szabad döntése, hogy akar-e gyermeket avagy se? Miért akarja ezt bárki is meghatározni, szabályozni, szóvá tenni vagy kritizálni.

 

A fórumon volt olyan FIDESZ-es is, akinek ez már sok volt és kifejezte, hogy vannak elhangzott elemek, amelyek nagyon nem kellenének, ezért még idő előtt elhagyta a gyűlölet beszédet, de érdekesség, hogy a rezsi biztos elfelejtette, hogy ha a magyar lakosságot a rezsicsökkentéssel nem mentik meg és az ár világpiaci színvonalat követ, akkor ma jelentősen alacsonyabb lenne, mint az ő megmentésükkel.

 

Furcsa, hogy ma Brüsszel az egykori Moszvának felel meg! Ha ennyire gonosz, akkor miért kell a pénze? Miért menekülnek magyarok ezrei, százezrei, milliói Nyugat-európa területére? Azért mert igazat mondanak és hanyatlik? Esetleg több millió magyar önkínzó és fakír? Egy csodából rossszabba menekül el? Mennyire életszerű, mennyire hihető ez!

 

Németh Szilárd, tehát Szigetszentmiklóson volt, de köszönet benne nem lelhető fel. Örületet hozott gyűlöletkeltést, amelynek Csepelen is vannak nyomai, mitöbb köztéri emlékművei is.

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2513111374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása