Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ügyészséghez fordulva: Továbbra is fenntartják, hogy ahol burjánzik a növény ott nincs környezetszennyezés?

2017. október 15. - Buckai Szövetség Egyesület

 Tisztelt Legfőbb Ügyészség!

Tisztelt Pest Megyei Főügyészség!

 

Tanácsukat és tájékoztatásukat szeretnénk kérni a B.2713/2017/8-I. számon az ügységnél és a 13130/1539/2017.bü. kapcsán a rendőrségnél nyilvántartott büntető üggyel kapcsolatban, mivel egy meglátásunk szerinti teljesen felkészületlen levelet sikerült az ügyészségnek részünkre elküldenie.

 

A levél miközben jogszabályokkal alátámasztott több helyen is tényközlésében megkérdőjelezhető. Az egyik tényközlés, hogy megtudtak-e tagadni valójában bűncselekményt a helyszín bejárása nélkül? Ha nem mentek ki a helyszínre hogyan mondhatták azt, hogy bűncselekmény nem áll fenn ebben az esetben? Sem a rendőrségnek, sem az ügyészségnek nincs annyi benzin pénze, hogy a tőle 10 – 15 percre kocsival elérhető helyszíneket megnézze? Hogy-hogy a Fővárosi Katasztródavédelem a helyszínen járva 35100-12013-5/2017.ált. számú határozatában megállapította azt a környezetszennyezést, amit az ügység és a rendőrség, aki mégegyszer írom nem ment ki a helyszínre eltudott utasítani?

 

Továbbá! Az ügyészség elutasító határozatában azt írta, hogy azért nem áll fenn környezetszennyezés, mert a képek tanulsága szerint a kifolyónál burjánzik a növény! Érdeklődni szeretnénk, hogy fenntartják-e ezen álláspontjukat? Vállalnák-e mondjuk biológusok vagy tudósok előtt? Tudták-e, hogy a növény Csernobilban is burjánzik? S, ha tudták, akkor Csernobilt egészséges helynek ítélik-e meg?

 

Nem gondolják-e azt, hogy egy elvileg komoly intézménynek illene olyan levelet kiállítani, amely komolyan vehető és az intézmény jó hírnevét nem sérti? Mivel álláspontunk szerint a burjánzik a növény, tehát nincs környezetszennyezés nem támasztja alá a levélíró ügyész felkészültségét!

 

Megtisztelő

válaszukat

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2017. Október 6

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr1712984114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása