Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Szigetszentmiklós: Egy közpark lett a Bucka csatornát is silány módon kivitelező Penta Kft újabb áldozata?

2017. október 15. - Buckai Szövetség Egyesület

Lakosok keresték meg a Buckai Szövetség Egyesületet az elmúlt napokban a Penta Kft-vel kapcsolatban. A lakosok elmesélték, hogy a vállalkozás, mint a Fővárosi Vízművek alvállalkozója a régi lakótelep Gyári úthoz közel eső részén csatornahálózattal kapcsolatos munkálatokat folytat, s eszközeinek szabálytalan tárolási helye egy nem régen felújított Szigetszentmiklósi közpark. A lakosok nem értik, hogy ha ilyen munkálat és kivitel kell, akkor miért nincs az eszközöknek bérelt és jól elkülönített hely a közpark helyett!

 

A Penta Kft Szigetszentmiklóson munkálatokat nem először folytat, hiszen a Bucka csatorna kivitelezése is neki köszönhető… Persze ha azon van mit köszönni. Csak a Bucka csatorna esetében az Ostorfa utcában csatornacsöveket dobált be az egyik ingatlantulajdonos kertjébe, melyeket le kellett volna helyeznie, s melyeket egy idő után az ingatlantulajdonos megunva az utcára szép támasszal együtt kitett. Máshol kerítéseket döntött be, házakat repesztett vagy utcát töltött fel rozsdás nagy fémekkel telített építési törmelékkel. A kivitelezőtől ugyanakkor attól sem riadt el, hogy utcákat árasszon el vagy csatorna gyűrűket megrepedve, összetörve helyezzen le! Bár a Bucka csatorna beruházásnak garanciális karbantartási ideje van senki sem tud olyanról, hogy az okozott károkból bármit a Penta Kft helyrehozott volna, inkább minden letagadása náluk az irányadó stratégia! Csak a Csónakos utca és Csépi út sarkán élők egyre nehezebben viselik a folyton meghibásodó szennyvízfordítót, melynek meghibásodási aránya oda vezet, hogy sok szakember súlyos kivitelezési hibát sejt!

 

Ilyen kivitelező miért kell továbbra is Szigetszentmiklósra? Miért kell alvállalkozó, ha a Fővárosi Vízművek Szigetszentmiklós ajándék összegért történő szolgáltatója, aki a lakosoknak viszont mindent arany áron ad? Nincs eszköze? Nincs gépparkja? Ha nincs hogyan vállalhatott el egy ekkora körzetet és nagyobb probléma esetén mi lesz velünk?

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr8412982190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása