Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Ki találta ki Szabacsot? Ki akart évi 14 millióért történelmet hamisítani?

2017. október 06. - Buckai Szövetség Egyesület

 

 Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat!

Tisztelt Polgármester Úr!

Tisztelt Jegyző Asszony!

 

Mint talán Önök is tudják mára már egyértelműen kiderült, hogy Szabacsnak semmilyen történelmi alapja nincs! Az valaki agyszüleménye, amellyel önmagának, családjának, környezetének vagy ki tudja kinek, minek akart legendát és hagyományt teremteni! Ma már azonban egyértelműen tudható, hogy ennek kapcsán történelemhamisításról és hazugságról van szó!

 

Azzal a kérdéssel fordulunk Önök felé, hogy kinek az érdeke volt, hogy ez így legyen? Kinek az érdeke volt hazudni a lakosságnak és hazudni az embereknek? Kinek az érdeke volt az az évente 14 millió forintot felemésztő rendezvény, amely falunapnak, ősz eleji vigadalomnak és egyéb gyűljünk össze csinnadrattának az öreg Ikarus busszal együtt jó, ha nevében nem egy hazugságról van szó.

 

Még akkor is jó lenne falunapnak, ha idén laposabb volt, mint bármikor előtte, de miért kell hazudni az embereknek? S őszintén ezen a rendezvényen a 14 millió forint mire megy el és miért megy el?

 

Tisztelt Hivatal! Mivel az, hogy sosem volt Szabacs tény, ezért kérjük adják ki azt az adatot, hogy a történelemhamisítást ki volt szíves vagy inkább szívtelen elkövetni!  Ki az a megvetendő és gyalázatos ember, aki ilyet a lakosság ellen tenni megmer és miért mer?

 

Megtisztelő

válaszukat

mihamarabb várjuk!

 

Szigetszentmiklós, 2017. Október 6

 

                                                                                            Csizek Csaba

                                                                                 BUCKAI SZÖVETSÉG EGYESÜLET

                                                                                                          Elnök

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2312935207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása