Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Orhiától, borgőzős dorbézolástól és tékozlástól sem mentes úton van egy Szigetszentmiklósi delegáció közpénzen testvérvárosi kapcsolat építés címszóval.

2017. október 05. - Buckai Szövetség Egyesület

Több meg nem erősített forrás hívta fel a Buckai Szövetség Egyesületet, hogy Szigetszentmiklósról ismét „tesvérvárosi kapcsolatépítésen” van egy delegáció és állítólag Gyergyószentmiklóson. Nevüket elhallgató forrásaink azt is elmesélték mi is szokott egy ilyen uton folyni. Az utazók általában már az út során elveszítik józanságukat és az egész nem szól másról, mint az italról, a mértéktelen zabálásról és a józanság elvesztése után a féktelen orhiáról! Mindezt nekik ingyen, nekünk közpénzen teszik meg, melynek hatására ha az információk helyesek mi fizethetünk azért, hogy a kedves Önkormányzatisok utolsó emberi mivoltukból is kivetközzenek!

A Testvérvárosi kapcsolatépítés intézménye persze önmagában véve nem lenne annyira rossz! Eredeti célja (tehát nem az, amire a Szigetszentmiklósi Önkormányzat használja) különböző nemzetek, különböző települések, tájegységek és kultúrák ismerkedése, ismeret és hagyománycseréje lenne, amely így szinesebbé tenné az abban részt vevő települések és lakosaik életetét, kultúráját és nézetét. Ahol mindez jól működik ott cserediák program és egyéb kulturális ismerkedés is zajlik! Ahol, pedig nem ott olyan szemtelen herdálások mennek, mint amilyenek ismereteink és meglátásaink szerint a Szigetszentmiklósi Önkormányzat esetében.

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr3812930127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása