Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

Pro Urbe díjas Szabó József Szigetszentmiklós Polgármestere? Ez nem a díj megszégyenítése?

2017. szeptember 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Sírva a polgármesteri hivatalból kijövő emberek! Lakosok megalázása, kérésük, javaslatuk semmibe vétele! Durva hibák a Bucka csatornába, a Bucka-tó ki nem takarítása, törvénysértés gyanús ügyletek, fekália ár, urizálás, fertőzés veszélyek… De beszélhetnénk akár a beépítésekről nyakra-főre, a felsőbb rendű viselkedésről, a kitalált Szabacsról, amelynek semmilyen alapja nincs és még annyi minden másról, például a buta és teljesen alkalmatlan ügyintézésekről! De beszélnünk kell arról is, hogy van egy ember, aki szerint ez a természetes: Ő Szabó József a lakosok kínzásáról és megalázásáról híres polgármester!

 

S, ha azt gondolják túlzunk, amikor azt mondjuk híres a kínzásról, akkor nyugodtan kérdezzék meg a vezetékes vizet kifizető, de azt soha meg nem kapó Hajnal Erzsébetet, hogy mit csinált vele! Vagy beszéljenek a Csépi úti lakóval, akit azért vegzáltak, mert korábbi hálós kerítése helyére szépen megmunkált betonkerítést akart húzni! Akivel közölték, hogy a kerítést vigye beljebb, s akinél kiderült, hogy nemhogy a kerítést beljebb kellene vinni, de a Csépi út fele is az ővé telekkönyv szerint! Kérdezzék meg, hogy fogadták és hogy bántak vele! Vagy, hogy mennyi költségbe verte így is és verte volna még a továbbiakban ez az őrületes ötlet! De beszélhetnénk arról a most Éden utcai lakóról is, aki annak idején még Csepel fele a Szigetszentmiklósi nagytavak egyikén élt! Akinek segítséget ígért a TV Ügyvédje kamerái előtt! S, akinél semmi sem lett ebből az ígéretből! Mitöbb szintén kedvelt kínzó helyén a Polgármesteri szobában alázta meg annyira a lakót, hogy az úgy felháborodott, hogy ordított vele, de torkaszakadtából!

 

Ez az ember ilyen teljesítmény mellett kitüntetett? Kb. olyan, mint Bayer (Gyalázkodó) Zsoltnak mikor adtak egy lovagkeresztet! Ha minket valaha megdobnának egy ilyen Pro Urbe díjjal az biztosan vagy visszaküldenénk vagy a szerintünk város szégyene díjra érdemes Szabó József Polgármestert, aki Szigetszentmiklós valaha volt legrosszabb és leggonoszabb polgármestere azonnal törlik!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr4912884750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása