Buckai Szövetség Egyesület

Buckai Szövetség Egyesület

ARIES Kft: Külföldi friss munkakezdő többet keres sofőrként, mint a magyar, aki évtizedek óta ott van?

2017. szeptember 22. - Buckai Szövetség Egyesület

Magyarország Alaptörvénye szerint minden ember egyenlő! Legalábbis elvileg! Azzal azonban, amivel megkerestek bennünket nem tűnhet mindenkinek úgy, hogy ez így lenne! Jelen cikkünk helyszíne a Szigetszentmiklós, Szigethalom és Halásztelek szemétszállításáért felelős cég, az ARIES Kft és az ott elmesélések szerint megtörtént eset.

 

Több neve elhallgatását kérő ARIES-es dolgozó keresett meg ismét bennünket, hogy hangot adjon megint értetlenségének és elégedetlenségének! Eszerint a cég akkora munkaerőhiánnyal rendelkezik, hogy most is 10 embert azonnal feltudnának venni, éppen ezért egy magyarul beszélni alig tudó embert sikerült felvenni! Az új dolgozóval nem is lenne baj, ha nem keresne többet azoknál, mint akik tízen éve és magyarként ott vannak! Ha a hír igaz, akkor az a fura helyzet áll fenn, hogy saját hazájában kevesebbet ér és kevésbé megfizetett a magyar ember! Nyílt levelet fogunk írni az ARIES Kft-nek, hogy az értesülést cáfolja vagy erősítse meg!

 

A dolgozók egyébként azt sem értik, hogy miközben nekik nehéz körülmények között alig van pénzük, addig az Önkormányzati tulajdonú vállalkozás az egyébként már nyugdíjas cégvezető milliót meghaladó bérét miből és hogyan termeli ki járulékaival együtt, illetve nincs-e nála fiatalabb, jobb, aki új lendületet hozna a cégbe kevesebbért és vérfrissítést is!

 

Csizek Csaba

Buckai Szövetség Egyesület

elnök

 06-70-70-15-911

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://buckaiszovetseg.blog.hu/api/trackback/id/tr2312886392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása